2777
2789

شوهرم بخاطر دلایلی سر کار نمیره و خونس چهل روزه زایمان کردم.کمک حالمه و وقتی حوصله ندارم بچه رو نگه میداره.وقتی فکر میکنم اگه شوهرم نباشه و‌بره سر کار واقعا من باید چیکار کنم😣دست تنهااااا کلی کاااارفکر میکنم خیلی سختم میشه زندگی

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه فک کردن ب ی چیز عذاب اورتره ولی تو موقعیتش بودن میگزره اونقد سخت نیس

اره آدم عادت میکنه ب سختی 

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
اخه این نگرانی داره .خودت خوب میشی و میتونی کارا رو کنی 

همین الانشم خودم‌کارارو میکنم.ولی بچه واقعا ادمو خسته میکنه

فعلا ک هست تا هست لذت ببر ب بعدش فکر نکن

یهویی بهش فکر کردم دلشوره گرفتم😶😶😶

خوش به حالت  قدرشو بدون  من الان خیلی. وقته شوهرمو ندیدم    

خیلی سخته اونجوری اگه بچه هم داشته باشی

اره ولی نمیشه که تا آخر اون بشینه بچه نگه داره. بذا بره کار کنه 

خیلی کمک حالمه.😶😶😶خدا کنه یه کاری گیرش بیاد ک تا ساعت 3بعد از ظهر باشه