2777
2789
عنوان

قانون جذب

121 بازدید | 11 پست

بچه ها یه سوال اونایی که خیلی واردن بگن 

می گم اگر همش فکرای بد کنیم واسه سلامتیه کسی آیا طرف سلامتیش به خطر میوفته؟ یا اینکه ما فقط واسه خودمون می تونیم جذب کنیم؟ 

چون یه جا خوندم آقای عباسمنش می گفت واسه کسی نمی تونید چیزیو جذب کنید 

و اینکه این نگرانم کرده می خوام هی فکرمو خوب کنم هی می گم چون فکر بد کردم دیگه درست نمی شه هیچی😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودم مریض شدم دقیقا  پس اون چیزیش نمی شه؟

نه 

به قول قدیمیا به حرف گربه کوره بارون نمیاد🤣  من با قانون جذب که اشنا شدم معنی این فهمیدم

اصلا اینکه میگن نفرین به خود ا م برمیگرده هم دلیلش همینه 

نه  به قول قدیمیا به حرف گربه کوره بارون نمیاد🤣  من با قانون جذب که اشنا شدم معنی این فه ...

شما با جذب اشنایی؟

بالاخره آدم با جذب به خواسته میرسه یا نه 😅

خدایا شکرت ❤️
نه  به قول قدیمیا به حرف گربه کوره بارون نمیاد🤣  من با قانون جذب که اشنا شدم معنی این فه ...

وای دمت گرم خدا خیرت بده انقدر نگران بودم دیگه انقدر اکثر قانون جذبیا می گفتن چون انرژیتو گذاشتی حتما یه چیزیش می شه انقدر به این قضیه فکر کردم و منو نا امید کردن دیگه نتونستم افکارم رو درست کنم تا اینکه توو یکی از پستا ی آقای عباسمنش خوندم نوشته بود چیزی نمی شه خواستم مطمئن بشم اینجا پرسیدم 

چقدر روحمو شاد کردی

وای دمت گرم خدا خیرت بده انقدر نگران بودم دیگه انقدر اکثر قانون جذبیا می گفتن چون انرژیتو گذاشتی حتم ...

خیالت راحت شما حتی نمیتونی ی فرد برای خودت جذب کنی مثلا ازدواج با فرد خاص(ی شخص خاص منظورمه) چون اون فرد خودش جذب داره حتی اگر اشنا نباشه 

من حسمو چجوری درست کنم  و اینکه اگر کسی باور منفی و حس منفی داشته باشه اگر مثبتش کنه دیگه اتفا ...

حست خوب باشه دیگه مثلا فکر کن سلامتی و جملات تاکیدی سلامت با خودت تکرار کن و یقین داشته باش همیشه سلامتی

و هیچ وقت بهش شک نکن