2777
2789
عنوان

سگ توی این زندگی

802 بازدید | 90 پست

خدایش چه وضعشه جایی مهمونیم مردا غذاشونو خوردن رفتن نشستن با گوشی هاشون کار میکنن ما باید جلشون خم و راست شیم سفره جمع کنیم ظرفا رو هم بشوریم مهمونی هم فقط برای مرداس زنا کلا اسایش ندارن لعنت به تبعیض جنسیتی

طرف بشور غیبت کن. حال کن بابا.... چقد سخ میگیری

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم سگ توش 😑

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

این قضیه از ریشه باید حل شه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

حالا اینا به کنار وقتی مهمون ها میرن تو میمونی یه خونه ترکیده از از دوباره باید اساسی تمیز بشه 

در حالی که مرد در اون لحظه داره با خلال دندان در میره 🥴🥴🥴

خدایا شکرت 🙏🏻