2789
عنوان

بلاخره خریدم بیایین چیزهایی ک واسه نی نیم خریدمو ببینین😀😀عکس😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 76 پست
این تشکم خریدم https://www.digikala.com/product/dkp-4165492

اسی این کاربر آقا چی میگه تو تاپیکت😬😳

میگه مگه نینی تو نیستم چرا برا من نخریدی🤧

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ست کالسکه خریدم دیکه https://www.digikala.com/product/dkp-1725618

وای دلم رفت کههه ان شاالله به سلامتی 😍

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اسی این کاربر آقا چی میگه تو تاپیکت😬😳 میگه مگه نینی تو نیستم چرا برا من نخریدی🤧

اقاس؟؟؟

یا ابلفضل 

ولش کن مشخصه منگلی چیزی هس توهم زده

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
مگه من نی نی تو نیستم🥺پس چرا واسه چیزی نخریدی مامان بدی هستی بین بچه هات فرق میزاری😭

استغفرالله😐😐💔

جمع کن خودتو😐🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
این تشکم خریدم https://www.digikala.com/product/dkp-4165492

این که ناموجود نوشته چطوری ثبت کردی؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این که ناموجود نوشته چطوری ثبت کردی؟

فکر کنم من اخربش بودم 

قبل من پول بزنم موجود بود عزیزم

رنگ سبزش گرفتم

اقاس؟؟؟ یا ابلفضل  ولش کن مشخصه منگلی چیزی هس توهم زده

آره ندیدی اسمش امیره چندشم شد از حرفاش🤢 شیطونه میگه نینی یارو تگ کن براش مادری کنه😒

مبارکه اسی ولی زیاد عجول نباش تا هفت ماه دیگه خیلی چیزای دیگه میبینی بعد میگی زود عجله کردم 😁

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
مبارکه به سلامتی من اخرای هفتم هیچی نخریدم هنور منم نتی خرید میکنم از چندتا پیج نشون کردم

ب سلامتی عزیزم

من پیش پیش رفتم خدام  شفام نمیده الان تو صفم🤣🤣🤣ک شفا پیدا کنم

ان شاالله ی نی نی خوشگل بگیری بغلت

استغفرالله😐😐💔 جمع کن خودتو😐🔪

شما حسودای پلاستیکی چشم ندارین زیبایی منو ببینین😃

سلام به همگی🤣امیر آقا هستم یکی یه دونه هستم😃زیباترین پسر خاورمیانه هستم میدونم باور نمیکنید حسودای پلاستیکی