2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگ بنظرم غیر منطقی هم هست 

وقتی اومدن خونت جایی که نشستن وسیله ای که باهاش غذا میل کردن هوایی که توش نفس میکشید همه رو شریکین 

لازم نیست بنظرم

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰

اره 

من توی ی مراسمی ماسک زدم بعد اینقدددد مسخرم کردن 

بازم من ماسکمو در نیوردم اصلا اهمیت ندادم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

مهمون میاد میخوام ماسک بزنم ولی امان از این اداب و رسومای گند و همه فکر میکنن عیبه ولی من دوست دارم بزنم ☹️☹️☹️☹️

همه جا هم میرن این مهمونا

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
مهمون میاد میخوام ماسک بزنم ولی امان از این اداب و رسومای گند و همه فکر میکنن عیبه ولی من دوست دارم ...

سعی میکنم زیاد حرف نزنم و ازشون دوری کنم

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇