«ای مردم! ما و شما برای ماندن و بقا آفریده شده ایم، نه برای نابودی و فنا، و لکن شما از سرایی به سرای دیگر منتقل می شوید. پس برای آن سرایی که می روید و همیشه در آن خواهید ماند، توشه جمع کنید»
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
خوشبختی یعنی اینکه هرچی از خدا میخوای بهت بده نه مثل من یه گوشه تنها زیر کوله باری از غم و غ ...
عزیزم چقدر ناامیدی چن سالته
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اگر عمیقا باور کنیم و متوجه بشیم که تنها همین عمر محدود رو در اختیار داریم از لحظه لحظه زندگی استفاده میکنیم اما در واقعیت بدجور اسیر روزمرگی، اتلاف وقت، نگرانی برای حوادث آینده و یا حسرت گذشته میشیم که از زندگی به اندازه ای که باید لذت نمیبریم.
زین دایره مینا خونین جگرم می ده ... تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی
خوشبختی یعنی اینکه هرچی از خدا میخوای بهت بده نه مثل من یه گوشه تنها زیر کوله باری از غم و غ ...
تو برای خدا کار کن خدا هم کار هات رو درست میکنه این قانونه زندگی به زندگی بقیه هم نگاه نکن تو چه میدونی اون چه مشکلاتی داره چه تو این دنیا چه توی اون دنیا