2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونید اینترنتی بخرید

اما دیروز سایت رسمی دبلیو اچ او اعلام کرده که به طور کلی از سطح منتقل نمیشه 

بنابراین شما دو تا ماسک بزنید که انتقال تنفسی انجام نشه یجورایی ایمن تره 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

خودم و همسرم ک خرید نداریم 

برای پسرمو اینترنتی سفارش دادیم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اگر چیزی بخرم یا میشورم یا مدتها میذارم یه جایی بمونه 

مثلا برای دخترم جوراب شلواری میخرم میشورم ولی مانتو اگر نخوام زود بپوشم میذارم تو بالکن میمونه تا ویروس اگر داره از بین بره 

کابوس نداره که 

من خیلی وقته چیزی رو ضدعفونی نمیکنم فقط دستامو الکل میزنم و البته خرید لباس هم نرفتم هنوز

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
راضی هستین؟میشه بمنم بگید چطوری میخرید

من از قبل از کرونا هم خیلی جیزام و انلاین میخریدم

اره دیگه الان همه جاهای درست و حسابی جدول سایز بندی دارن یا کمک میکنن تو انتخاب

من راضیم

فقط چیزایی که خیلی ارزون تر لز عرفه نخر چون وقتی به دستت میرسه نیخوره تو ذوقت