2777
2789
عنوان

۹روزه که کرونا دارم

492 بازدید | 26 پست

نمیدونم از کجا گرفتم همش خونه بودم.

تست همسرمم مثبت شده

روز دوم کرونا پریود هم شدم

و الان از ضعف دارم میمیرم.

بدترین درد توی عمرم بود و هنوزم هست

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

عزیزززم

انشالله زود خوب شی♥️

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس نداشته باش مایعات بخور و اسنراحت کن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ایشالله زودتر خوب  بشی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

عزیزممم  خیلی ناراحت شدم دخترتو مواظب باش ، عناب زیاد دم کن به دخترت بده خودتونم بخورین ،منم شوهرم گرفت کرونا .عناب و ابسیب خیلی دادم بهش ، ریش درگیر نشد بخور اویشن  اکالیپتوس و اب  یادت نره . تو هر نیم ساعت تو اب میوهایی که میخورین گلابم بریز ،  دستشویی خیلی باید برین تا دفع بشه ، قرقره سرکه و نمک روزی چهار بار. منم اینا رو میخوردم نگرفتم ازش خدا روشکر سوپ درست کن توش گنندمم بریز ، عناب و قرقر سرک ونمک اولویت داره به همه اینا که گفتم .منم دعاتون میکنم شما اسمم داشتی   عنابو دم کن ده دقیقه بعد بزار تو همون قوری بمونه نیم ساعت بعد بخورین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ممنون از همگی

امروز ۲۴ روزه که تست کرونام مثبت شده.

حال عمومیم خیلی بهتره چون توی روزهای گذشته مرگو به چشم دیدم ولی هنوز تنگی نفس اذیتم میکنه.

همش حس میکنم یه جیزی توی گلوم هست که با آب خوردن میره پایین و چند دقیقه بعد دوباره انگار برمیگرده.

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊