2777
2789
عنوان

قطع پریود

140 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها من الان یه ماه امپول سه ماه پیشگیری زدم قطع پریود شدم چیکار کنم ؟یعنی ۱۴ دی ماه که دومین روز پریودم بود زدم کلا همون شب قطع شدم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم خیلی میترسم روزی هزار بار میگم چه غلطی کردم اخه

اشکالی نداره حالا یه دکتر زنان خوب پیدا کن و برو اونم دکترش خوب نبوده پریش قطع شده بود بیشعور میگفته چیزی نیست تا اینکه بعد هفت ماه رفته دکتر خوب حالا بهتره شماهم عسل زعفرون هویج اینا رو بخور انشاللله پریت باز میشه

ممنونم عزیزم .اگه پریود بشم یعنی اثر امپول رفته؟؟

ببین دوستم مگه نمیخوای پریودت باز بشه 

خب هروقت پریود بشی یعنی اثرش رفته دیگه میتونی طناب بزنی پروانه بزنی تا تخمدان هات فعال بشن واسترس هم باعث میشه پریود نشی پس استرسش رو نداشته باش فقط تحرکککک و این چیزای روننده که گفتم بخور زعفرون راستی رازیانه هم خوبه دم کن بخور نهایتش یه هفته دیگه میشی اگه مثل من باشی توی یکی دو روز جواب میگیری