2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا منم خیلی دیدم حتی تا سالها بعد یادش میفتن گریه میکنن یکی بود میگفت اگه بچمو نگه میداشتم الان ت ...

منم یه سقط ناخواسته داشتم هنوزم یادم میوفته جیگرمم درد میگیره ولی خدا بهم یه دختر داد خیلی شیطونه الان تازه از آب گل دراومده ۴ سالشه همسرم میگه تو این شرایط دیگه بچه نمی خوام خیلی باهاش صحبت کردم میگه راضی نیستم میدونم با این روحیه ام داغون میشم ولی کاری نمیتونم بکنم

واقعا منم خیلی دیدم حتی تا سالها بعد یادش میفتن گریه میکنن یکی بود میگفت اگه بچمو نگه میداشتم الان ت ...

من عصب های مچ دستم درگیر شد کلی فیزیوتراپی رفتم،

مدام هم حس خفگی دارم  همش متخصص گوارش و....میگن به اصطلاح غمباد دارم.

اسید معدم زیادی ترشح میکنه

و کلی اتفاق دیگه که همش بخاطر شوک عصبیه

من تا دوماه نمیتونستم درموردش حرف بزنم و به جز درجه یک ها به هیچکس نگفته بودم سقط کردم

دعا کن برام

اگر داشتمش ۱۵اردیبهشت زایمانم بود

خدا عنایتی کنه بهم

منم یه سقط ناخواسته داشتم هنوزم یادم میوفته جیگرمم درد میگیره ولی خدا بهم یه دختر داد خیلی شیطونه ال ...

میدونم کلا کسایی به فکر سقط میفتن که ناخواسته بوده و شرایط رو فکر میکنن ندارن ولی بدون سقط یعنی قتل باور کن نگهش داری پشیمون نمیشی ولی سقط کنی حتما پشیمون میشی 

من عصب های مچ دستم درگیر شد کلی فیزیوتراپی رفتم، مدام هم حس خفگی دارم  همش متخصص گوارش و....می ...

عزیزم خدا انشالله شفا بده بهتون 

واینکه شما که خودت عمدا سقط نکردی که خوب غصه نخور حکمت خدا بوده الهی به حق این ماه عزیز تو همین سال جدید نی نی تو بغل کنی 🌹

میدونم کلا کسایی به فکر سقط میفتن که ناخواسته بوده و شرایط رو فکر میکنن ندارن ولی بدون سقط یعنی قتل ...

میدونم خودم کسی که این کارو میکرد کلی سرزنشش میکردم ولی الان به این روز افتادم باور کنید کسی حالمو نداره😭😭😭😭