2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منوباخاک یکسان کرد😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 42 پست
بخدامن هفت تاخواهردارم هرکدوم خرچیزی میخوان ازمن نظرمیگیرن...بعداین اومده به من اینجوری میگه...جالب ...

مادرشوهرا همه از عروساشون متنفرن خودتو بخاطر اون سرزنش نکن چون معلومه دروغ میگه میخواد دلشو خالی کنه

بخاطرهمسرم که خیلی احترام مادرموداره من چیزی به مامانش نگفتم ولی واقعااعصابم خردشده...ولی اصلاسلیقم ...

میگفتی سلیقه ها متفاوته دنبگیا عوض شده چیزی که شما اون زمان دوست داشتین الان مورد پسند بقیه نیست 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرهمسرم که خیلی احترام مادرموداره من چیزی به مامانش نگفتم ولی واقعااعصابم خردشده...ولی اصلاسلیقم ...

خودتو ناراحت نکن مهم همسرت که دوست داره 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
بگفتی الان کجات سوخت با یه روسری ؟ اکه سرویس طلا بود لابد میگفتی حیف پسر من.  شمادلت از سلیقه ن ...

من حتی میرم یه مانتومیخرم...بعدش کلی بحث دارم باهاش...یاحتی یه تاپ😑😑

😂😂 بش میگقتی سلیقم از انتخابم معلومه ... سلیقه شاخ شمشاد شما هم از انتخابش به دل نگیر بابا ...ک ...

زدتوذوقم....همیشه همینطوره....همیشه حتی یه سرسوزن میخرم ببینه میزنه توذوقم

بگو مهم اینه خودم از چیزایی که میپوشم لذت میبرم

قرار نیست شما خوشت بیاد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مادرشوهرا همه از عروساشون متنفرن خودتو بخاطر اون سرزنش نکن چون معلومه دروغ میگه میخواد دلشو خالی کنه

کاش لااقل روسری که میخریدم زشت بود....کاش میشدببینی روسریایی که من میخرم

یه بار بهش بگو بتوچه و تمام 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .