2777
2789
عنوان

لطفا بیایین نظربدید

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بریم دیگه نمیایم سرمون دعواس😒

والا بوخودا تاپیکای دیگه به نظرات گران بهای ما احتیاج دارن😒

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
من نمیدونم چرا وقتی یکی از چهرش تعریف میکنه و خودشو دوست داره مردم ایرانی همش میگن اعتماد به سقف و آ ...

اره عزیزم انرژی منفی و حرفای منفی دوست ندارم حتی برا بقیه بعدم خدایی الان میبینید من همه چیم ایده اله  جز دماغن چون بهم گفتن عملش کن🙄

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😬🤦‍♀️💔

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
اره عزیزم انرژی منفی و حرفای منفی دوست ندارم حتی برا بقیه بعدم خدایی الان میبینید من همه چیم ایده ال ...

اقا من نبینمت نمیرم زود باش بذار عکسو

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆