2777
2789
عنوان

کیا لبشونو ژل زدن بیان سوال دارم

222 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من دیروز لبمو یک سی سی ژل پرفکتا زدم خداروشکر کبودی ندارم و یه ذره ورم داره

دکتر گفت سه ماه هر بار با فاصله یک ماه باید تکرارش کنی میخام بدونم برای شماهم همینجوری بود یا نه

شما چه مارکی زدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکرار برا ثابت موندن ژل و اینکه باره اول حجم زیادی از ژل جذب میشه،میگن بیا ترمیم که حجم لب ثابت بمونه تا یکسال.من نورامیس یه سی سی زدم ولی نمیدونم چون لبام کوچیک بود یا وارد نبودن دکتر،اون چیزی که میخواستم نشد 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
وااای تو رو خدا بگو کجا رفتی پیش کی رفتی چطور پیداش کردی هزینه ات چقدر شد  درد هم داشتی؟

من رفتم کلینک vivo

تو خیابون ولیعصر پیش دکتر بهاره پورعسگری

هیییچ دردی به جز اون سوزنی ک بیحسی زد نداشتم 

پیجشونو ببین لیزرشو رفتم راضی بودم

نه بابا چه خطری خیلیم خوبه بنظرم به شرطی ک پلنگ نشه ادم خخخ

اخه خیلی ها پلنگ شدن دور از جونت شبیه ترنس هایی ک عمل می کنن افراطی ژل می زنن ب دندان خوب میشع 

شیطان را خواهم کشت... 
تکرار برا ثابت موندن ژل و اینکه باره اول حجم زیادی از ژل جذب میشه،میگن بیا ترمیم که حجم لب ثابت بمون ...

اهان مرسی از جوابت عزیزم مال من که خیلی طبیعی شد و بنظرم یه سی سی کمه یک بار دیگه میرم اما 3بار زیاده به نظرم

شما برا ترمیم هزینه دادی؟ 

منم تازه این هفته تزریق کردم ۱سیسی

بدن بابدن فرق میکنه اونایی ک سوخت و سازشون بالاعه زودتر تاثیرش میره

به من گفتن۹ماه تا۱سال طول میکشه

بایدببینم چقدرطول میکشه چون دفعه اوله تزریق کردم

حرارت نباید بخوره به لب

ورزشم باعث میشه کوچیک شه

حموم میری بخار اب نخوره به صورتت

چایی داغم نخور مخصوصااون روزای اول