2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6022112/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87%d9%85%db%8c-%d9%85%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%af%db%8c%d8%a7

به تاپیک منم سر بزنید درباره مردادی هاست

هـی تـو! از اینکـه‍ امـروز مـورد توجــه‍ همه‍ هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله‍ یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔

صابون ان جی خوبه من قبلا استفاده میکردم ازش از عطاری بخر

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^