بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من کسی رو مستقیم ندادم تا بحال و روی اینکه لباس پوشیده شده رو بدم به کسی رو هم ندارم هر چند که نو و سالم . یکم هم فکر کنم خسیسم همش میگم شاید دوباره بپوشم بخصوص با این قیمت ها !
بستگی داره کدوم لباسم باشه من بعضی لباسامو خیلی دوست دارم چون راحتم باهاشون اینارو دلمو بزنه یه مدت جمع میکنم بعد مثلا یه دوماهی دوباره میپوشم ولی بعضی لباسا که بکارم نمیاد اگه بشه بازم پوشید میدم به کسی نشه ازقسمت هایی که دوخت وطرح نداره پارچه درست میکنم دورشم میدوزم
اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺 عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
بزار دیوار با قیمت خیییییلی پایین بفروش من ۵ تا مانتو خوب داشتم البته پوشیده بودم ولی نو بودن گذاشتم دیوار دونه ای ۲۵ تومن
البته اگر نیازمند نمیشناسی وگرنه بده ب نیازمند
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
من لباس خیلی میخرم یک سری هاش که سایزم نیست اصلا و دیگه به دردم نمیخوره اگه خیلی خوب باشه و نو دوستام ازم میگیرن یا میدم به یه خانومی که آشناس میدونم لازم داره ولی اگه سایز باشه ولی فعلا استفاده نکنم یه کمد دارم میزارم اونجا اینجوری همیشه کمد لباسا خلوته و مرتب میدونی چی داری و چی نداری