2777
2789
عنوان

زایمان وی بک

902 بازدید | 14 پست

سلام

کسی هست زایمان وی بک انجام داده باشه، خودش یا اطرافیانش؟

وی بک = زایمان طبیعی بعد از سزارین

چند سال بعد بوده و آیا خوب پیش رفته؟

الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه

دوسال و دوماه فاصله

بله خوب پیش رفت ولی زایمانم طولانی بود چون لگنم تنگ بود

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال و دوماه فاصله بله خوب پیش رفت ولی زایمانم طولانی بود چون لگنم تنگ بود

من آذر ۹۵ طبیعی زایمان کردم

بهمن ۹۸ سزارین اورژانسی شدم

الان باردارم

اگر آبان سال آینده بخوام طبیعی زایمان کنم، میشه؟

فاصله ش میشه تقریبا ۲۰ ماه و ۲۰ روز

من آذر ۹۵ طبیعی زایمان کردم بهمن ۹۸ سزارین اورژانسی شدم الان باردارم اگر آبان سال آینده بخوام طبی ...

بله ان شالله چرا که نشه

چرا سزارین اورژانسی شدید؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بله ان شالله چرا که نشه چرا سزارین اورژانسی شدید؟؟

بند ناف دور گردن بچه پیچیده بود

ان اس تی ش هم یه مولفهش که مربوط به تنفس جنینه صفر بود.

واییییی ممنون که امیدواری میدید

انشاءالله بشه ...

بند ناف دور گردن بچه پیچیده بود ان اس تی ش هم یه مولفهش که مربوط به تنفس جنینه صفر بود. واییییی ...

حالا زایمان طبیعیتون بهتر بود؟

خیلی عالی بود چون قبلش ورزش های مخصوص رو انجام میدادم، راحت بود چهار ساعت طول کشید البته دو ساعت ...

خب خداروشکر، دومین زایمان هم راحت تره

میشه وی بک کرد

باید زیر نظر متخصص باشید

سلام.زایمانتون انجام شد؟منم شرایط شما هستم اولی طبیعی راحت،دومی سزارین اورژانسی سخت.برای سومی دوباره ...

سلام

نه هنوز، آبان انشاءالله.

یه دکتر تو قم پیدا کردم میخوام برم اونجا زایمان کنم. آخه هر دکتری قبول نمیکنه و ابحرش رو نداره چون ریسک داره.