2777
2789

سلام من دکلره موهام پایه ۸ میشه...میخام شامپو رنگساژ مارک bc بگیرم ..روی موهای دکلرم چه رنگی جواب میده با این پایه دقیقا چه شماره ای؟

آرایشگاه رنگ مد نظرمو برام در نیاوورده..میخام بدونم الان میتونم با این پایه دکلره رنگای خاکستری روشن یا طوسی نقره ای شامپو رنگساژ بریزم ب نظرتون جواب میده رو موهام؟

شامپو رنگ با دو بار شستن میره چرا رنگساژ نمیکنی؟؟؟ پایه موهات ۸ بدون زردی و نارنجی؟؟

توی آرایشگا رنگساژ کردم ...آرایشگر رنگ مد نظرمو برام در نیاوورد من رنگ طوسی نقره ای میخاستم. الان میخام شامپو رنگساژ بریزم برام آسونتره...دکلره موهام به زردی میزنه حالم بد شده از رنگش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقره ای و خاکستری حتمن پایه ۱۰ میخاد قبلشم شامپو ضد زردی ۲۰ دقیقه بزاری و ماساژ بدی بعد از شستن ضد زردی رنگ ترکیبی بزاری نقره ای بزاری تا اوکی بشه... تو رنگ ترکیبی میتونی شامپو رنگ هم بریزی تا رنگت رو موهات برق بزنه...

توی آرایشگا رنگساژ کردم ...آرایشگر رنگ مد نظرمو برام در نیاوورد من رنگ طوسی نقره ای میخاستم. الان می ...

خوب باید اول شامپو ضد زردی بزنی..

تو آرایشگاه برات از اون شامپو های ک مایع بنفش یا آبی پررنگ دارن نزد زردی موهاتو بگیره؟؟

نقره ای و خاکستری حتمن پایه ۱۰ میخاد قبلشم شامپو ضد زردی ۲۰ دقیقه بزاری و ماساژ بدی بعد از شستن ضد ز ...

الان شما میدونی شامپو رنگساژ چه رنگایی باید بزارم که به زردی هم نزنه؟

من میگم شامپو رنگساژ نزن. ی ترکیب رنگ بهت میگم فردا انجامش رنگش کن... 

از هر مارکی ک میخایی بخری ی بلوند پلاتینه + یک نقره ای + بلوند دودی+ب اندازه ی نقطه صورتی یا شرابی ماهگونی...

انازه موهات چقدره؟؟