2777
2789

چه حسی داره بدون عروسی رفتن ؟

البته آتلیه عکاسی میشه رفت

ولی من همش بغضم میگیره از اینکه بدون عروسی باشه اون روز نمیدونم همش حس میکنم بعدا تو عروسی بقیه حسرت میخورم غصه میخورم بلاتکلیف موندم از طرفیم دوران نامزدی هر چی طولانی تر بدتر دلتنگی و دوری سخته واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به این فکر کن که چه کار خوبی داری میکنی و فقط بخاطر یه شب بزن و برقص جون خودت و عزیزانت و اطرافیانت رو به خطر نمیندازی

اینو بدون خیلی بافرهنگی که تو این شرایط مراسم‌نمیگیری🥰🥰🥰🥰

آتلیه و عکاسی چی نرفتی؟ من فکر میکنم روزی که بریم عکاسی با لباس عروس من بغضم بگیره😐

نه نرفتم فعلا هم تصمیم ندارم برم

البته من جشن عقد خیلی مفصلی داشتم تالار و آتلیه و ماشین و لباس عروس و ...

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

عزیزم به این فکر کن که چه کار خوبی داری میکنی و فقط بخاطر یه شب بزن و برقص جون خودت و عزیزانت و اطرا ...

مرسی عزیزم ولی میدونی من خیلی مظلوم واقع شدم نه عقد داشتم نه عروسی میتونم بگیرم هعععععی

من فقط دلم‌میخواد جور بشه و تو همین کرونا بدون جشن برم سر زندگیم  حالا شوهرم تونست اتلیه و لبا ...

منم به خدا نامزدی مشکلات خودشو داره ادم برا دیدن شوهرش همش آواره خیابونا کافی شاپاس 😐 از طرفی پدر من اجازه نمیده شب خونه نامزدم اینا بمونم دوازده باید خونه باشم 

منم به خدا نامزدی مشکلات خودشو داره ادم برا دیدن شوهرش همش آواره خیابونا کافی شاپاس 😐 از طرفی پدر م ...

ما اصلا بیرون نمیریم 

شهرامون باهم فاصله داره و فقط هفته ای یبار میاد خونمون 

دوری خیلی بده طولانی شدن عقد هم اصلا خوب نیست

خوشا جانی کز او جانی بیاسود 
ما اصلا بیرون نمیریم  شهرامون باهم فاصله داره و فقط هفته ای یبار میاد خونمون  دوری خیلی ...

آخی عزیزم تو شرایطت سختتره 😢حق داری واقعا انشالله زود بری سرخونه زندگیت خوشبخت بشی😘