2777
2789
عنوان

قد کودک

520 بازدید | 22 پست

سلام مامانا خوبین دخترم چهارسالشه قدش،۹۵من و باباش بلندیم ولی خونواده پدری کوتاه هستن تو س سالگی عکس مچ دستش گرفتیم ی سال چهار ماه نشون داد الان داره شربت ال ارژیتال با استؤکر میخوره کسی تجربه ای چیزی داره و اینکه این شربت ارژیتال برا قده خوبه من نکرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن که خوبه یکی میگفت  بچم خورده ده سانت اضافه کرده اما میگن زیادیش بیش فعالی نیاره.اما من خودم حس میکنم که ژنتیک و کاریش نمیشه کرد.خداروشکر کن که سالمه.بعد بعضی بچه هارو دیدم تو سن بلوغ یهوووو خیلیییی بلندشدن

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت

پسر ۴ سال و یکماهه قد ۱۱۰ سانت و قد تولد ۵۶

نرماله؟ دلم میخواد قدش بلند باشه در آینده.

پدرش ۱۹۰ سانته اما خودم ۱۶۱

میترسم ب خودم ببره.

بهش بدم بخوره این این شربتی که گفتید رو؟

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎
شربت ال ارژیتال برای رشد قد هس قد پسترتون که خوبه چرا میخای الکی دارو بهش بدی من واقعا دخترم قدش کوت ...

این چه حرفیه که می زنی دختر..الهی که سالم و موفق باشه..منم سر دخترم خیلی حرص خوردم که بی فایده بود..بدغذا بود

الان 13 ساله است..پریود هم شده..قدش 159..

منم دوست داشتم مثلا 166 بشه..اما خب چه میشه کرد...

عوضش درس خونه حسابی   

این چه حرفیه که می زنی دختر..الهی که سالم و موفق باشه..منم سر دخترم خیلی حرص خوردم که بی فایده بود.. ...

میکم.شما هر دو بلند بودین من دارم هرکاری میکنم انگار این رشد نمیکنه دیگران بدترن تا برین میگن انگار دخترت کوچیکتر میشه 

بچه ۵ساله چند باید باشه قدش؟؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه