2777
2789
عنوان

اجازه ي برداشت پول رو ندارم .

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همينظور .شوهرم كنترل گره . ميخواد بدونه من پولو چيكار ميكنم . يه باز بابام برام پول ريخت تا فهمي ...

خیلی سخته 

به خانوادش اگه آدمن بگو

اگ جواب نداد جلو چند نفر بگو ک خجالت بکشه

شوهرمنم اینجوری بود دو سال دعوا کردم تا درست شد آخرشن گفت بیا یارانه برای تو

خسیس خیلی رو مخه

الان دارم جدا میشم 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
خیلی سخته  به خانوادش اگه آدمن بگو اگ جواب نداد جلو چند نفر بگو ک خجالت بکشه شوهرمنم اینجوری ...

خانوادشم مثل خودشن . خانوادگي اين مدلين . وسايل خونشون همه مال اول ازدواجشونه . هيچ چيزي عوض نشده .اووو انقدر حساسه اگه بگم خودشو ميكشه . بخاطر اين موضوع طلاق ميگيري؟ در چه حد خسيس بود؟ 

خانوادشم مثل خودشن . خانوادگي اين مدلين . وسايل خونشون همه مال اول ازدواجشونه . هيچ چيزي عوض نشده .ا ...

فقط خسیس نبود مشکلات دیگ هم داشتیم ولی بیشترینش خساست بود و دهن لقی وااای همهچیز زندگیمو مادرش و خواهرش میدونستن حتی روابط زناشوییم

علاقه هم دیگ بهش ندلشتم محبورم با بچه جدا بشم

فقط خسیس نبود مشکلات دیگ هم داشتیم ولی بیشترینش خساست بود و دهن لقی وااای همهچیز زندگیمو مادرش و خوا ...

اي بابا . زندگي فقط يك باره . اگه فكر ميكني باهاش خوشبخت نيستي نبايد ادامه بدي. چون ما بايد از همين يدونه فرصتي كه داريم استفاده كنيم و لذت ببريم . البته براي مسائل كوچيكم نبايد ادم زندگبشو به هم بريزه . 

اي بابا . زندگي فقط يك باره . اگه فكر ميكني باهاش خوشبخت نيستي نبايد ادامه بدي. چون ما بايد از همين ...

خیلی باهم مسأله داریم خیلی

منم همینجوری فکر کردم تازه شوهر من بیرونم نمیذاشت برم چ برسه پول کرایه بده بهم 

هر جا میخواستم برم بابام یا داداشم مثل آرانس منو میبردن ک یه وقت اسنپ نگیرم

بدبین بود و بددل شدید

خیلی باهم مسأله داریم خیلی منم همینجوری فکر کردم تازه شوهر من بیرونم نمیذاشت برم چ برسه پول کرایه ب ...

اوووو ادغامي از تمام مشكلاتو با هم داشته . بدبيني خسيسي ماماني بودن . هر كدوم از اينا خودش يه دليل براي مشكل تو زندگيه. مشاوره رفتين با هم ؟ 

وای چه سخت😔ناراحت شدم برات ما برعکسیم شوهرم باید بگه واسه چی کارت کشیده😑 چند وقته ازدواج کردی عز ...

اره واقعا سخته 

بخصوص منكه مجردي خيلي راحتي داشتم و خانواده خودم فوق العاده دستو دلبازن . 

اوووو ادغامي از تمام مشكلاتو با هم داشته . بدبيني خسيسي ماماني بودن . هر كدوم از اينا خودش يه دليل ب ...

تو کارای طلاقیم مشاوره های قبل طلاق

قبلا به بار رغتیم ولی جواب نداد

ذاتش ک بد باشه یا اگ خانوادگی اینحوری باشن درست بشو نیستن اینجوری بزرگ شده کی میتونه تغییرش بده

تو کارای طلاقیم مشاوره های قبل طلاق قبلا به بار رغتیم ولی جواب نداد ذاتش ک بد باشه یا اگ خانوادگی ...

شنبدم بعضيا با مشاوره درست شدن ولي به شرط اينكه بياد و خودشم بخواد كه عوض بشه . ولي اگه مطمئني كه درست بشو نيست . بهترين كارو ميكني. دختر خاله منم جدا شده ولي الان دوباره ازدواج كرده و بنطر مياد كه خوشبخته . ولي اگه با همون ميموند تا اخر عمرش بايد زجر ميكشيذ

شنبدم بعضيا با مشاوره درست شدن ولي به شرط اينكه بياد و خودشم بخواد كه عوض بشه . ولي اگه مطمئني كه در ...

فکر نکنم درست بشه مردی ک روابط زناشوییشم به خواهر مادرش بگه ب چه درد مبخوره خودش میشه خاله زنک

دیگ تا خدا چی بخواد