همسرم براي خونه همه چيز ميخره و براي من كادو هم ميخره. بهش بگم مانتو ميخوام بام بازار مياد و برام ميخره . ولي مثلا هر چيزيو يدونه بيشتر نميخره و معمولا چيزاي ارزونم ميخره . ولي به خودم يه هزاري نميده. كارتش دستمه ولي اگه پولي برداشت كنم بايد جواب بدم كه چرا برداشتم و چيكارش كردم . اگه بگم مثلا يه تاپ خريدم ميگه چرا خريدي؟ انتظار داره بدون اجازش يه جورابم نخرم. و فقط اندازه پول تاكسي از تو كارتش پول دارم . بنظرتون حق دارم ازش ناراحت باشم ؟ من مجردي راحتي داشتم الان خيلي بزام سخته كه اجازه برداشت صد تومن پولم نداشته باشم . دركم ميكنيد؟ يا فكر ميكنيد كه حق با من نيست؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط خسیس نبود مشکلات دیگ هم داشتیم ولی بیشترینش خساست بود و دهن لقی وااای همهچیز زندگیمو مادرش و خوا ...
اي بابا . زندگي فقط يك باره . اگه فكر ميكني باهاش خوشبخت نيستي نبايد ادامه بدي. چون ما بايد از همين يدونه فرصتي كه داريم استفاده كنيم و لذت ببريم . البته براي مسائل كوچيكم نبايد ادم زندگبشو به هم بريزه .
تو کارای طلاقیم مشاوره های قبل طلاق قبلا به بار رغتیم ولی جواب نداد ذاتش ک بد باشه یا اگ خانوادگی ...
شنبدم بعضيا با مشاوره درست شدن ولي به شرط اينكه بياد و خودشم بخواد كه عوض بشه . ولي اگه مطمئني كه درست بشو نيست . بهترين كارو ميكني. دختر خاله منم جدا شده ولي الان دوباره ازدواج كرده و بنطر مياد كه خوشبخته . ولي اگه با همون ميموند تا اخر عمرش بايد زجر ميكشيذ