2777
2789
عنوان

اجازه ي برداشت پول رو ندارم .

325 بازدید | 30 پست

همسرم براي خونه همه چيز ميخره و براي من كادو هم ميخره. بهش بگم مانتو ميخوام بام بازار مياد و برام ميخره . ولي مثلا هر چيزيو يدونه بيشتر نميخره و معمولا چيزاي ارزونم ميخره . ولي به خودم يه هزاري نميده. كارتش دستمه ولي اگه پولي برداشت كنم بايد جواب بدم كه چرا برداشتم و چيكارش كردم . اگه بگم مثلا يه تاپ خريدم ميگه چرا خريدي؟ انتظار داره بدون اجازش يه جورابم نخرم. و فقط اندازه پول تاكسي از تو كارتش پول دارم . بنظرتون حق دارم ازش ناراحت باشم ؟ من مجردي راحتي داشتم الان خيلي بزام سخته كه اجازه برداشت صد تومن پولم نداشته باشم . دركم ميكنيد؟ يا فكر ميكنيد كه حق با من نيست؟ 

خریدای واجب رو چی ؟ مثلا خرید خونه یا لوازم ارایشی و اینا 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت میکنم

مرسي . مشاورم زنگ زدم اونم حقو به من داد ولي به شوهرم ميگم همه ي زنا راحت  از شوهرشون پول ميگيرن و تصميم ميگيرن كه چي بخرن يا نخرن . ميگه تو چشم و هم چشمي ميكني . يه جوري حرف ميرنه كه انگار من دارم اشتباه ميكنم كه ميگم بقيه اينجور نيستن 

مرسي . مشاورم زنگ زدم اونم حقو به من داد ولي به شوهرم ميگم همه ي زنا راحت  از شوهرشون پول ميگير ...

پول هارو برداشت کن جوابشم نده تا درست بشه 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
خیلی سخته یعنی چی حالم از هرچی مردخسیس و بدبینه بهم میخوره

منم همينظور .شوهرم كنترل گره . ميخواد بدونه من پولو چيكار ميكنم . يه باز بابام برام پول ريخت تا فهميد پولو ازم گرفت . و خرج كرد . كه دست من نباشه. حتي پولي كه از جاي ديگه بم برسه هم ميگيره