باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻 💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰👨👩👧 و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋👩👦👦خیلی باارادم و ورزشکار🤸♀🤾♀🧘♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم 💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
8/5بیدار میشم.تا12 درس و شاد(پسرم کلاس اوله )اون وسطا صبحانه.تا ساعت 5تکالیف.اون وسطا به خونه و غذا میرسم.زمانی دستشویی میرم که دیگه واقعا حس میکنم داره میریزه😂آخه وقت نمیشه😅
خاب تا ۲ یا ۳ بعداظهر..بعد از رختخاب میام بیرون پتومو میارم جلو تلوزیوت داخل پزیرایی باز خاب یا چت تا ساعت ۶ عصر بعد یچیز میپزم بعد ساعت ۸ میخوریم باز ساعت ۸ نیم میرم میخابمممم..این روزا اینطور شدم..قبلا بیشتر میخابیدم😅😅
ورزش در حد پیاده روی...دوش.....صبحانه....درس....ناهار.....نت گردی.....خواب نیم ساعته.....درس.....درس......نت گردی....شام.....درس.....رمان خونی تا خوابم ببره.
بیدار می شم گوشیم رو یه چک می کنم یه آهنگ شاد پلی می کنم صبحونه می دم به بچه ها می رم سر کار بر می گردم ناهار می دم به بچه ها یه بازی با بچه ها می کنم دوباره گوشیم رو یه چک می کنم بچه ها رو می خوابونم شام می دم بهشون بعدم همه گی می گیریم می خوابیم