2777
2789

نینی سایت یادت رفت

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحانه

کلاس

نوشتن تحقیق

رقص

ناهار

استراحت ،،تا الان

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

8/5بیدار میشم.تا12 درس و شاد(پسرم کلاس اوله )اون وسطا صبحانه.تا ساعت 5تکالیف.اون وسطا به خونه و غذا میرسم.زمانی دستشویی میرم که دیگه واقعا حس میکنم داره میریزه😂آخه وقت نمیشه😅

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐

خاب تا ۲ یا ۳ بعداظهر..بعد از رختخاب میام بیرون پتومو میارم جلو تلوزیوت داخل پزیرایی باز خاب یا چت تا ساعت ۶ عصر بعد یچیز میپزم بعد ساعت ۸ میخوریم باز ساعت ۸ نیم میرم میخابمممم..این روزا اینطور شدم..قبلا بیشتر میخابیدم😅😅

الهی شکر💜
8/5بیدار میشم.تا12 درس و شاد(پسرم کلاس اوله )اون وسطا صبحانه.تا ساعت 5تکالیف.اون وسطا به خونه و غذا ...

😂😂😂😂منم دلم میخاد زود تر بزرگ بشم بچه دار بشم بچم پسر باشه

حالا من

گوشی

صبحونه

ظرف شستن😑

گوشی

خواب

خوردن ی چیز کوچولو جای ناهار

ظرف شستن

گوشی

مرتب کردن خونه

گوشی

درست کردن عصرونه

خوردن عصرونه

شستن ظرفا

گوشی

خواب

شام

خوااااب😂😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

ورزش در حد پیاده روی...دوش.....صبحانه....درس....ناهار.....نت گردی.....خواب نیم ساعته.....درس.....درس......نت گردی....شام.....درس.....رمان خونی تا خوابم ببره.

البته به خاطر کرونا انقدر برنامه روزانم چرته

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 

بیدار می شم گوشیم رو یه چک می کنم یه آهنگ شاد پلی می کنم صبحونه می دم به بچه ها می رم سر کار بر می گردم ناهار می دم به بچه ها یه بازی با بچه ها می کنم دوباره گوشیم رو یه چک می کنم بچه ها رو می خوابونم شام می دم بهشون بعدم همه گی می گیریم می خوابیم

هیچ 😄✌ ...