2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم ها جاذبه و دافعه دارن

جاذبه و دافعه به سِر درون مربوط میشه 

نمیتونی یکاری کنی همه دوستت داشته باشن

اما اگه طرف گروه خونی‌ بهت میخوره (اعتقاداتش منظورمه) میتونی ی کارایی بکنی که محبتت تو دلش زیاد بشه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
مثلاچه کاری؟ 

نماز شب یکی از اون چیزاییه که آدمو بین آدم خوبا محبوب میکنه، همون اندازه بین کافر ها منفور میکنه (منظورم یه آدمی با ذات بد نه مستضعف فکری) 

یکی دیگه اش تقوا یعنی حواست باشه در طول روز چیکار میکنی، مواظب خودت باشی 

محبوبیت برای کسیایه که به خدا نزدیک هستن، محبتشون تو دل آدم هایی که محبت خدا دارن زیاد میشه ،چون وجه اشتراکشون زیاد شده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
نماز شب یکی از اون چیزاییه که آدمو بین آدم خوبا محبوب میکنه، همون اندازه بین کافر ها منفور میکنه (من ...

ممنون عزیزم ازراهنماییت 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

یا ودود حالا چه اصراریه وقتی خوشش نمیاد خودتو تو دلش جا کنی؟

آخه آدما معمولا وقتی از یکی خوششون میاد یجور دیگه خودشونو نشون میدن چون فکر میکنن اون‌جوری بهترن، منم خود واقعیم رو نشون ندادم، یجوری رفتار کردم واسش سوتفاهم شد و فکر کرد دختر موجهی نیستم و با همه زود گرم میگیرم، خراب کردم😭 الانم نمیدونم چیکار کنم