2777
2789
عنوان

پسر بچه میخوام

427 بازدید | 39 پست

سلام

من برادر بزرگ ندارم ولی خیلی دوس داشتم ی برادر بزرگ داشته باشم

دلم میخواد بچه اول اولم پسر بشه نمیدونم شاید دخترمم مث من داداش بزرگ بخواد

آی یو ای کردم ماه پیش منفی شد واس پسر

این ماه گفته طبیعی اقدام کن اخر این هفته باید اقدام کنم چیکار کنم؟ب نظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی جات بخور بشدت

از همیح امروز روزی ی کیلو موز بخور

روز اقدامت از صبح شروع کن ب خوردن اناناس و موز و توت فررررنگی

به شوهزتم روزی یکی ویتامین سی بده بخوره و ی کیلو پرتقال

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

چیکارش رو نمیدونم ولی با اینکه دخترتون برادر بزرگتر داشته باشه خیلی موافقم.من دارم و میخوام دخترم هم حتما داشته باشه☺

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
داداش بزرگ تو نوجوونی مصیبته😂 الهی که هرچی خیر و صلاحتونه بشه

نه والا در هر حالت نعمته☺

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
گرمی جات بخور بشدت از همیح امروز روزی ی کیلو موز بخور روز اقدامت از صبح شروع کن ب خوردن اناناس و م ...

وای یا خدا همه چیزای که گرونه رو گفتی موز و اناناس قیمتشون خیلی خدای استاتر من یه پیشنهاد بهت میدم اگه اعتقاد داشته باشی شک نکن که پسره من الان پسر باردارم بچه اول هم پسر بود همین روش رو انجام دادم البته اگه خدا صلاح بدونه اگه خاستی بهت بگم ولی همیشه باید بگیم اگه مصلحت خدا هس

کلا طبعم گرمه 

گرمترش کن😁

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

عزیزم بنظرم جنسیت دست خداس هر کار کنی باز خدا کار خودشو میکنه.. در هر صورت استرس اصلا نداشته باش. من خودم داخل جوش شیرین نشستم رژیم گرفتم کیت تخمک گذاری استفاده کردم دقیقا روز تخمک گذاری نزدیکی داشتیم ولی باز دختر شد. با آی یو آی چطوری امتحان کردین؟

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣