2777
2789
عنوان

قراره حنابندان

291 بازدید | 21 پست

سلام دوستان هفته دیگه عروسیمه قرار بود حنابندان رو هم تالار باشه. اما چون خونه ساختیم و خیلی بدهکاریم و پولی از حقوقمون نمی‌مونه و همش خرج وام و قسط و چک ها میشه من خودم پیشنهاد دادم که تالار نگیریم و تو خونه با خانواده خودش یه جشن کوچیک بگیریم اما مادرشوهر سر خوشم ناراحته و گفت باید فامیلات رو دعوت کنیم منم گفتم نداریم و اونم همش اصرار کرد منم گفتم اگه خودتون خرج حنابندان رو میدین من از خدامه بسم الله. مادرشوهرش ناراحت شد از حرفم.خیلی عصبی ام امشب هم میان خونمون تصمیم بگیرند واسه حنابندان بنظرتون چیکارکنم؟

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بگو پول به کنار

کرونا چی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کرونا رو بهانه کنید، واقعیت هم هست

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دلت بخواد عروسی بگیری ودرک میکنم ولی خدایی تو اوضاع کرونا حنابندون دیگه واجب نیست که همون یک شب کافیه دیگه!😐

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
اینکه دلت بخواد عروسی بگیری ودرک میکنم ولی خدایی تو اوضاع کرونا حنابندون دیگه واجب نیست که همون یک ش ...

منم حرفم همین بود اما خب ازم ناراحتن.

دیشبم پیش مادرشوهرش گریه کردم گفتم من شوهرمو بیش از هرچیزی دوست دارم نمیخوام این مجالس باعث دغدغه مالی بشه اول زندگیم اما درک نمیکنن

همه از خسیسی مادرشوهر مینالن تو از ولخرجی 😅

اگه برات کم نزاشتن توام نباید بزاری گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
چه مادر شوهر خوبی  برامن میخواستن ساده‌ی ساده بگیرن  ولی نزاشتم😁

عزیزم مادرشوهرم از جیب خودش نمیده چون خودمون خرج میکنیم داره تیشه به ریشمون میزنه.منم اگه پدرشوهرم میداد حرفی نداشتم

منم حرفم همین بود اما خب ازم ناراحتن. دیشبم پیش مادرشوهرش گریه کردم گفتم من شوهرمو بیش از هرچیزی دو ...

بگو کروناس فامیلامون نمیان

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...