سلام دخترم 56 روزشه.الان حدودا 3 هفته ای میشه که شکمش طبیعی کار نمیکنه هر سه روز من باید با وازلین گوش پاک کن یا شیاف تحریکش کنم تا دسشویی کنه شیر خودمو بهش میدم.واسه شما پیش اومد اینطوری بشه بچتون؟چیکارکنم یعنی بچم مشکلی داره؟خیلی بیتابی میکنه
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خب از تغذیه خودته،سیب یا موز،یا حبوبات و سیبزمینی نخوردی؟
سیب میخورم.یعنی سیب اینطور طولانی مدت باعث کار نکردن شکم میشه؟
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
اره خب سیب شکمو سفت میکنه.انجیر و روغن زیتون و..بخور خودت دو سه روز خوب میشه
انجیر میخورم خیلی...
اره پسر منم همین بود اوایلا شکمشو ماساژ بده با کره یا روغن بچه.همیشه ورزشش بده.درست میشه
یعنی بچتون همینجوری پشت هم یبوس شده بود؟میترسم مشکلی داشته باشه