2777
2789
عنوان

کی با کرونا دستوپنجه نرم کرده

137 بازدید | 20 پست

لطفا بگید تجربیاتتونو

کارایی که باید کنیم

مریض ما  خوب بود علائمش فقط تک سرفه بود و قطع شدن اشتهاش

بعداز۷ روز باز سی تی کرده ریه هاش پیشرفت داشته رو به بد

گفتن بستری شه ۲۴ سالشه داریم هممون می میریم از نگرانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هممون همین الان درگیریم، خودم 26سالم،شوهرم که31سالش وبچه هام که یکی 17ماهش ویکی دیگش 8سالشه،تو خونه هستیم،حالمون خیلی بد بود ولی الان بهتر شدیم.درضمن همگی حواستون باشه اینکه میگن بچه ها خفیف میگرن بیخوده دختر کوچیک من از همه سنگین تر گرفته،خیلی اذیت شد،خدا رو شکر الان بهتره،زن دایی من هم ریه اش به شدت درگیر.بود تو بیمارستان بستری شد وسنش هم 48بود ولی خدا روشکر کاملا خوب شده،از این موارد که حالشون زیاد بد بوده اینجا زیاد داشتیم اما مورد فوتی یک دونه هم نداریم.

ما هممون همین الان درگیریم، خودم 26سالم،شوهرم که31سالش وبچه هام که یکی 17ماهش ویکی دیگش 8سالشه،تو خو ...

مرسی از انرژی خوبت . دارم می میرم ازاسترس . خیلیهارو شنیدم خوب بودن یهو زبونم لال😔

ما هممون همین الان درگیریم، خودم 26سالم،شوهرم که31سالش وبچه هام که یکی 17ماهش ویکی دیگش 8سالشه،تو خو ...

الهی بگردم واسه دوتابچه هات . طفلیها . خونه چطور تونستین بااینکه میگی شدتش بالا بوده؟!!  مریض مارو ۷ روز خونه نگه داشتن کلی داروی کورتن دادن  اما الان بدترشده

میگن ویروس جدیدِ ۵ تا ۲۵ سالو درگیر میکنه 

خدایا بلاها رو ازبنده هات دور کن . 

موردی داشتین که دیدین  یعنی میگید ممکنه خوب نشه! خدایا این چه مرضیِ خودش خیلی ترسیده

نمیدونم این کرونایی که عزیز شما گرفته چه جوری عمل میکنه. 

این ویروس پدرسوخته تو بدن هر کسی یه جوریه 

ولی ما مورد داشتیم دیر رفته بیمارستان دکترا هم دیگه کاری نمیتونستن بکنن( دور از جون شما)  ، ولی زود ببرید بیمارستان به احتمال زیاد خوب میشه. 

ما مورد داشتیم جوان سالم و ورزشکار ۳۷ ساله مادرش نمیذاشت ببرن بیمارستان تو خونه دوا درمون میکرد با دارو گیاهی، به کشتن داد جوان بیچاره رو. 

دور از جون عزیز شما ایشالا زود خوب میشه ، یادتون نره نرخ مرگ و میر این بیماری هنوز نزدیک ۳ درصده، یعنی از هر ۱۰۰ نفری که میگیرن ۹۷ تاشون خوب میشن. توکل کنید به خدا و زود اقدام کنید. ایشالا خوب میشه 

نمیدونم این کرونایی که عزیز شما گرفته چه جوری عمل میکنه.  این ویروس پدرسوخته تو بدن هر کسی یه ...

توکل به خدا 😔خدایی که عزیزای جوون بنده هاشو میگیره داغدارشون میکنه  گنده های گردن کلفت رو تا ۹۰ سالگی روپانگه میداره، به قول معروف شاید حکمتی درش هست