2777
2789

جنسس کرپ حریره

شال چه رنگی ؟ 

شلوار چه رنگی بپوشم به نظرتون؟؟ 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐صورتی یواشه براق با ی صندله پاشنه بلنده شیک کیفم صورتی خوبه  و شلواره جین آبی

صندل فکر خوبیه 😊🙏

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 
اینم خوبه شلوار جین سرمه ای با شال ترکیب سرمه ای و سفید. بقیه ایتم هام سفید. کتونی و کیف کوچیک ساده

سفید و مشکی خیلی مد نظرمه

مرسی جانم 

واقعااااا افرین به این همه زوحیه تون من ک ازوقتی کروناامده حال وحوصله هیچی ردندارم

مرسی مهربونم

با مشکی شیک میشه، من سرخابی داشتم با شلوار سفید، شلوار مشکی، شلوار جین تیره، فقط اصلا شلوار جین ابی روشن اینا نپوش که ضایع میشه، شال ک با شلوار ست کن اگه شلوار سفید پوشیدی شال سفید سرخابی ، اگه مشکی پوشیدی یه شال مشکی سرخابی 

با مشکی شیک میشه، من سرخابی داشتم با شلوار سفید، شلوار مشکی، شلوار جین تیره، فقط اصلا شلوار جین ابی ...

😊خیلی ممنون عزیزم