2777
2789

دوستان کسی بوده پیش روانپزشک رفته باشه

و با قرص ها حالش خوب شده باشه؟؟؟

من این روزا خیلی حالم بده

پارسال بهار هم حالم بود بود اما تلاش کردم بهتر شدم اما الان باز روحیم خراب شده

از دنیا و آدماش همسرم مانفرم

ناراحتم

خستم

بی حوصلم

بی انگیزم

زودرنج شدم

با همسرم بحثم میشه

کلا زندگی بکام خودم تلخ کردم

نزدیک دوره پریودم خیلی اوج میگیره این حالتها😓

لطفا اگ کسی میتونه راهنمایی کنه😔

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا قرص رو بیخیال خودت حال خودت رو خوب کن 

لباس شاد بپوش ورزش کن تو خونه 

برقص ارایش کن 

موهاتو مالدار ببند کوتا کن رنگ کن لاک بزن 

هرکاری که حالتو خوب میکنه انجام بده 

گلدونای خوشگل بذار توخونه

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

من ک خوب شدم اما مشکلم فرق داش من استفراغ عصبی داشتم با وسواس الان خوب شدم با دارو میخورم هنوز

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
فلوکستین بخور یه مدت  رازیانه هم بخور هورمونات تنظیم بشه اما تو پریودی نخور

قرص فلوکستین فک میکنم خیلی پر عارضع باشه ولی بهترین قرص وسواس شنیدم هس دکترم برا من اونو ننوشته حتما خطرش زیاده خودمم تحقیق کردم ممکنه برای بعضیا از اول درمان خوبشون کنه برای بعضیا با چشم دیدم اولش بدترشون میکنع بعد خوبشون میکن لطفا داروهای اعصاب رو مثل ادامس ب اینواون تعارف نکنید 

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
اصلا قرص رو بیخیال خودت حال خودت رو خوب کن  لباس شاد بپوش ورزش کن تو خونه  برقص ارایش کن ...

این کارها میکنم

اما موقت

فرداش ب خودم میگم خودت گول میزنی چی داره این زندگی😔

قرص فلوکستین فک میکنم خیلی پر عارضع باشه ولی بهترین قرص وسواس شنیدم هس دکترم برا من اونو ننوشته حتما ...

من خودم مشکل خاصی نداشتم و خوردم و خیلی خوب بود 

فلوکستین بخورن بهتر از اینه که خودکشی کنن عزیزم 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
این کارها میکنم اما موقت فرداش ب خودم میگم خودت گول میزنی چی داره این زندگی😔

ببین 

تو بدنت سرتونین کم ترشح میکنه

سعی کن زعفرون زیاد بخوری 

رازیانه هم بخور تا هورموناتو تنظیم کنه 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
من ک خوب شدم اما مشکلم فرق داش من استفراغ عصبی داشتم با وسواس الان خوب شدم با دارو میخورم هنوز

هنوزم مصرف میکنی؟ وابستگی نمیاره

ببین میگم اگ یبار بخوام باردار بشم بخوا قطعش کنم اذیت نشم

من خودم مشکل خاصی نداشتم و خوردم و خیلی خوب بود  فلوکستین بخورن بهتر از اینه که خودکشی کنن عزی ...

عزیزم ممکنه ب بعضیا نسازه حالا ک میخورن قبلش ی دتر رفتن کار خاصیه من گفتم خودکشی کنن؟من خودن نزدیک بود خودکشی کنم چون خونوادم نبردنم دکتر و قرص خوردن عیب میدونستن من طرفدار دارو درمانی برای مشکلای اعصاب هستم اما زیر نظر دکتر خوب