2777
2789
عنوان

بحث های همیشگی خانوادگی

60 بازدید | 2 پست

هر شب و روز با مادر و پدر یه بحث و دعوایی داریم از هر دو شون متنفرم گاهی اوقات میدونم پدر و مادرم و احترامشون واجب ولی اینجوری که نمیشه فک میکنن من همه چی دارم و هیچی کم ندارم امشب نمیخاستم گوشت بخورم فقط یه جوری نگاه میکردن که نگو انگار ارث بابا شون رو خوردم بعدش که داشتم جمع میکردم اشتباهی ماست رو بردم اتاق پخت مامانم به حالت تحقیر آمیزی میگه آخه اونجا جای ماسته گفتم خوب چرا داد میزنی میگه خب برو نمیخام کمک کنی نمیدونه من تنها کسی ام که میدونم چند ساله افسردگی دارم روانشناس هم رفتم جواب نداد 

من مردم وقتی پدر و مادرم دوسال از هم جدا شدن( دوباره عقد کردن ) مردم وقتی پیام های مادرم با یه مرد دیگه رو خوندم و اون منو احمق فرض میکرد وقتی سرم داد میزنه وقتی بابام خیلی روز ها تا ظهر خوآبه و واسه گول زدن خودش میره سرکار وقتی مامانمی فقط بلده در روز بهم چشم غره و کج خلقی کنه و وقتیا به روش میاری میگه که مگه تو چی کم داری هعی خدا چرا چرا منو آفریدی کاش اصلا به دنیا نمیومدم من به خانواده بدهکار نیستم اونا هستن پس چرا برعکسه خدایا کی تموم میشه این عذاب لعنتی

اشتباه از مادرت بود پس چرا طلبکارع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.