2777
2789
عنوان

ممکن باردار باشم

131 بازدید | 17 پست

سلام من این ماه با کمک قرص و آمپول تخمکهای خوبی داشتم که دکتر آمپول برای آزادسازی تخمک بهم داد.بعد از اقدام درد خفیف زیر شکن و چند روزی حساس شدن  سینه رو داشتم ولی از ۳ روز پیش درد زیر شکم خیلی شدید شد و حساس شدن سینه هام شروع شد ولی امروز که موعد پری هم هست درد زیر شکمم به اون شدت نیست ولی حساس شدن سینهام مونده ممکن این دردای شدید برای لانه گزینی بوده باشه

اینم بگم که من تنبلی تخمدان دارم و سیکلهای فوق العاده نامنظمی دارم ولی زمانهایی که دارو نصرف میکنم سیکلهام ۳۰ روزه میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون دفعه اول خدا روشکر خودم پلی کیستیک بودم و همسرم هم مشکل تعداد و تحرک اسپرم داشتن

منم پلی کیستیک هستم ولی شوهرم مشکلی نداره

میخواستم بدونم قبل و بعد از انتقال کاری هست انجام بدی که احتمال موفقیت آی وی اف رو بالا ببره البته به غیر از داروهایی که خود پزشک میده؟

منم پلی کیستیک هستم ولی شوهرم مشکلی نداره میخواستم بدونم قبل و بعد از انتقال کاری هست انجام بدی که ...

بله،منم از تو نی نی سایت پیدا کردم،میتونید تو نت هم سرچ کنید

قبل انتقال خوردن گرمی،

ماساژ شکم و کمر با روغن سیاهدانه حداقل از یک هفته قبل انتقال،

بادکش گرم کمر و رحم

ورزش و دراز نشست

بعد انتقال

نخوردن گرمی

خوردن یک قاشق نشاسته در اب تا سه روز

توالت فرنگی

کمپوت آناناس 

منم پلی کیستیک هستم ولی شوهرم مشکلی نداره میخواستم بدونم قبل و بعد از انتقال کاری هست انجام بدی که ...

دو سه ماه قبل از تخمک کشی هم خیلی آبمیوه و معجون و غذای مقوی می خوردیم که تخمک و اسپرم با کیفیت بشه