2777
2789
عنوان

کسایی که لاغرن میاین

57 بازدید | 7 پست

من خیلی کم خوراک و لاغرو ضعیفم.زود اسهال میگیرم یا زود تهوع یا از درون شبو روز میلرزم این لرزش از درون خستم کرده نمیدونم هر قرص تقویتیم میخورم باز اینجوریم.میخوام بدونم از اعصابه یا لاغرها و ضعیفا اینجورین؟اخه استرس ندارم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

لاغر هستم ولی لرزش ندارم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرزيدنت بدنتم ميلرزه !؟ افته فشار نيست ي موقع!؟

کل بدنم میلرزه بعضی اوقات احساس سردی هم میکنم یسرست شکلات هم میخورم اینجوریم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
لاغر هستم ولی لرزش ندارم

شاید لاغر از نوع قوی هستی منظورم ویتامینا و ... بدنت کاملن

شاید لاغر از نوع قوی هستی منظورم ویتامینا و ... بدنت کاملن

قوی فکر نکنم همش سرما خورده ام ولی شما افت فشار دارین 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد