2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد سزارین

624 بازدید | 23 پست

کسی هست که به فاصله کم بعد از سزارینش باردار شده باشه؟اوضاعش چطور بوده؟زخم رحمش ترمیم شده بوده؟

من شنبه سزارین شدم متاسفانه نوزاد یکروزم رو از دست دادم، دکترم میگه جوونی ۶ ماه استراحت کن تقویت کن دوباره اقدام کن

تحمل ندارم بدون بچم....

عزیزم واقعا متاثر شدم برات خدا بعت صبر بده 

یکسال صبر کن خودتو تقویت کن چون سزارین شدی بلافاصله بارداری خطرناکه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي مناسفم عزيزم خدا ب دلت صبر بده ان شاءالله😢😢💔

من ٢ماه و نيم بعد از سزارين دوباره باردار شدم الان ٥ماهمه همه چيزم خوبه فقط دائم بايد كمربند بارداري ببندم ك شكم درد و كمردرد نگيرم

اميدوارم خيلي زود دوباره مادر بشي و غم فرشته كوچولوي از دست رفتت تسكين پيدا كنه

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
عزیزم واقعا متاثر شدم برات خدا بعت صبر بده  یکسال صبر کن خودتو تقویت کن چون سزارین شدی بلافاصل ...

دکترم میگه ۶ ماه اما اکثرا تو نت نوشته تا ۱ سال

ولی من تحمل ندارم، دارم دیوونه میشم

شیرش تو سینمه اما بچه ای ندارم که بدم بهش دارم روانی میشم😔

الهی 😔خدا صبر بده بهت اره میشه خواهر من بچش یک ساله بود بچه دومش دنیا اومد سز بود ،چرا بچه ی روزت ف ...

کبود شد نتونست نفس بکشه زیر دستگاه هم اکسیژنش افت کرد گفتن قلبش مشکل داره

یکی از آشناها بچه 6 ماهه داشت که فهمید دوباره دوماهه بارداره

یکمی سختش بود ولی خوب اتفاقی نیفتاد و خدا رو شکر الان دوتا بچه سالم داره و خودش هم چیزیش نیست 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ناخواسته باردار شدین؟

بله قصدمون اقدام تو ٦ماهگي دخترم بود ولي چون جلوگيريمون طبيعي بود خدا خواست 

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
نمیخوام ناراحتت کنم..ولی میشه بدونم چرا بچتو از دست دادی؟؟ مام مشکل ژنتیک داریم باردارم میترسم از د ...

ژنتیکی سالم بود 

ینی دنیا اومد کلا عادی و سالم، بعد اینکه واکسن زدن یه ساعت بعدش کبود شد نتونست نفس بکشه بردن دستگاه زیر دستگاهم اکسیژنش افت کرد و فرداش فوت شد

گفتن قلبش مشکل داشته اما دقیقا مشخص نکردن چرا و چه مشکلی، شایدم واکسن حساسیت داده بهش

نمیدونم😭

ژنتیکی سالم بود  ینی دنیا اومد کلا عادی و سالم، بعد اینکه واکسن زدن یه ساعت بعدش کبود شد نتونس ...

اره امکانش هست از واکسن باشه..چون‌ اگ قلبش مشکل داشت باید تو سونو باردارب مشخص میشد

اینم یه حکمتی بوده حتما..خدا همیشه صلاح بندشو میخواد..ناراحت نباش ایشالله دوباره یه بچه ناز و فرشته بهت میده

ژنتیکی سالم بود  ینی دنیا اومد کلا عادی و سالم، بعد اینکه واکسن زدن یه ساعت بعدش کبود شد نتونس ...

روز اول بجز واكسن ب بچه ويتامين k  تزريق ميكنن ك متاسفانه چون بدون تست ميزنن بعضي از بچه ها حساسيت ميدن دختر منم حساسيت داد و دچار زردي بالا شد ك مجبور ب تعويض خون شديم 

من متخصص زنانم بهم گفت ك اكثر بچه ها ب اون ويتامين حساسيت نشون ميدن و هركدوم يجور واكنش داره بدنشون

ولي واقعا متاسفم خدا ب دلت ارامش بده❤️💔💔😭

اره امکانش هست از واکسن باشه..چون‌ اگ قلبش مشکل داشت باید تو سونو باردارب مشخص میشد اینم یه حکمتی ب ...

آره تازه اکوی قلب جنین هم رفته بودم و سالم بود

همه چیزش صحیح سالم بود، تازه اگه مشکل داشت از اولش تنفسش ایراد پیدا میکرد چرا بعد واکسن حالش بد شد😭😔