2777
2789

من گیتارو دارم هنوز کلاس نرفتم تو کمد داره خاک میخوره😂

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق گیتارم حیف شوهرم گیتارمو فروخت😭😭😭😭

بلد بودی بزنی

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
حیف از سازی که بیکار توخونه باشه  اگر بخوای میتونم بهت اموزش بدم

خیلی دوس دارم ولی الان وقتشو ندارم عزیزم وگرنه حتما حضوری کلاس میرفتم

سلام عزیزم گفتی حست قچیه وآینده رو میتونی ببینی تقریبا گلم میتونی بگم من به عشقم میرسم یانه بلخره؟

توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸

من گیتار دارم ولی کلاس نرفتم یه ماهه خریدم چجوری اموزش میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍