2777
2789

سلام مامانای مهربون امیدوارم حال دل خودتون و تو دلیتون خوب باشه

شما چه علائمی دارین تو 18 هفتگی؟ سنوی آنومالی رفتین؟ نی نی تون جنسیتش چیه؟ حرکاتشو حس میکنین؟ چی میخورین که بچه حسابی تقویت بشه؟

من شکمم یه ذره اومده جلو خیلی نگران میشم یوقت خدای نکرده رشدش کم نبوده باشه تا فردا که برم سنو آنومالی میمیرم و زنده میشم 

حرکات جنین رو کم و بیش حس میکنم هر روز ولی هنوز خیلی ضعیفن

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش منم شکمم بعد ۶ ماه بزرگ شد

جدی؟ خیلی نگرانم هرکس میبینه میگه چقد شکمت کوچولوئه ته دلمو خالی میکنه

خوش بحاااالتون نی نیتون داره بدنیا میاد انشاالله سالم بغل بگیریش عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
جدی؟ خیلی نگرانم هرکس میبینه میگه چقد شکمت کوچولوئه ته دلمو خالی میکنه خوش بحاااالتون نی نیتون داره ...

اره بابا خیلی یا بعد ماه ۷ شکم میارن  ممنون عزیزم 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

منم توی هفته نوزدهمم یعنی ۱۸هفته و ۳ روز😍 هنوز حرکتای نی نیمو حس نکردم اخه شکم دارم😩 دوروز پیش هم انومالی دادم خداروشکر همه چیش خوبه فقط حس میکنم وزنش کم باشه ۲۲۹گرم بود

انشالله تو دلیت سالم به دنیا بیاد برای منمممم دعا کن خیلی محتاجم💔😔

عزیزدلمممم چشم اجی کلیییی برات دعا میکنم

انشاالله بزودی زووود خدای مهربون هرچی میخوای بهت بده گلم

اره بابا خیلی یا بعد ماه ۷ شکم میارن  ممنون عزیزم

ای جااان مرسی گلیییی خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده

عزیزدلمممم چشم اجی کلیییی برات دعا میکنم انشاالله بزودی زووود خدای مهربون هرچی میخوای بهت بده گلم

انشاالله که عاقبت بخیر بشی😔😔😔💔

در انتظار یه وروجک شیطون🤩میشه برا باردار شدنم صلوات بدید
منم توی هفته نوزدهمم یعنی ۱۸هفته و ۳ روز😍 هنوز حرکتای نی نیمو حس نکردم اخه شکم دارم😩 دوروز پیش هم ...

عزیزدلم چه خوب منم انقد ذوق و استرس دارم برا فردا که میرم آنومالی

اوووخی عزیزم تو سنو که حرکاتشو دیدی دیگه خیالت راحت باشه عزیزم

نگران نباش فدات باید بالای 200 باشه وزنش پس عالیه 

جنسیت نی نی تون تونست تشخیص بده؟

عزیزدلم چه خوب منم انقد ذوق و استرس دارم برا فردا که میرم آنومالی اوووخی عزیزم تو سنو که حرکاتشو دی ...

وای از استرس نگو ک من مردمو زنده شدم😅 ن نی نیمو نشونم نداد حتی عکسشو هم بهم نداد فقط صدای قلبشو شنیدم🥺 ولی عکس شومبولشو داد😂 گفت پسره عزیزم انشاالله روزیه تو😘 خبر خوب بشنوی و بگه کاملا سالمه

وای از استرس نگو ک من مردمو زنده شدم😅 ن نی نیمو نشونم نداد حتی عکسشو هم بهم نداد فقط صدای قلبشو شنی ...

واااای دقیقا برا سنو ان تی انقدر هیجان زده نبودم که برا آنومالی لحظه شماری میکنم

ای جاااان قربون شومبول کوچولوش😍🤣 منم فردا میام جنسیت نی نی مو بهت میگم 😋😜

فدای تو مرسی عزیزم انشاالله خدا از زبونت بشنوه

فدات عزیزدلم😍😘😘 منتظر خبرای خوشم انشاااااالله هرچی ک دلت میخواد بشه گلم 🤲فردا میام ببینم چیشد حت ...

سلام عزیزدلممممم نی نی منم پسل شدددد هووووررررااااا😍😍😍😍😍😍😍

سلام عزیزدلممممم نی نی منم پسل شدددد هووووررررااااا😍😍😍😍😍😍😍

سلام گلمممم عهههه بسلامتی انشااالله عزیزدلم خدا برات حفظش کنه خیلی خوشحال شدم فدات حالا دوتامون مث هم شدیم😍😍😍😍😘😘