2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال من انتخاب رشته دارم و دوست دارم برم رشته فتوگرافیک .. میخواستم برام از هزینه هاش و خوبی و بدیش ...

ببین اگ علاقه داشته باشی دوس داشتنیه 

خیلی چیزا یاد میگیری و اگ زرنگ باشی زود میتونی کار پیدا کنی (بازار کارش خوبع) 

دوربین و کامپیوتر (یا لپ تاب) باید داشته باشی

هزینه آنچنانی هم نداره (البته بستگی ب معلماتونم داره) 

مثلا من ک بابام حقوق کارمندی میگیره برا خرید وسایل اذیت نشدم.

تلفیق عکاسی و گرافیکه

مثل رشته گرافیک نیست ک کار دستی داشته باشین ( ما داشتیم ولی کم). 3 تا نرم افزار کامپیوتری یاد میگیری (فتوشاپ. ایلستریتور. این دیزاین). ک خودشون دنیان و خیلی کارا میشه باهاشون کرد اگ خوب یاد بگیری

ببین اگ علاقه داشته باشی دوس داشتنیه  خیلی چیزا یاد میگیری و اگ زرنگ باشی زود میتونی کار پیدا ...

دوربین خریدی ؟ چند خریدی ؟ 

ما دوربین حرفه ای داریم مارک کانن هم هست ولی مربوط به هفت هشت سال پیشه .. نه خیلی قدیمیه نه خیلی جدیده .. لازمه دوربین بخرم ؟ یا اگه بخام بخرم خودم هرمارکی خواستم یا معرفی میکنن چه مارکی ؟ 

ببین اگ علاقه داشته باشی دوس داشتنیه  خیلی چیزا یاد میگیری و اگ زرنگ باشی زود میتونی کار پیدا ...

الان دانشگاه میری یا هنوز هنرستانی ؟ کتابای سال دهم چیا هستن ؟ نمره چه درسایی مهمن ؟ حدودا چه نمره ای باید بیارم که بتونم برم رشته فتوگرافیک ؟

دوربین خریدی ؟ چند خریدی ؟  ما دوربین حرفه ای داریم مارک کانن هم هست ولی مربوط به هفت هشت سال ...

ارع من دوربین نداشتم. من 3 سال پیش نزدیک 3 و 500 خریدم با رم و کیفش. ولی الان همین دوربین نزدیک 9 تومن هست اگ اشتباه نکنم. 

راجب دوربینتم والا معلماتون باید تایید کنن 

الان دانشگاه میری یا هنوز هنرستانی ؟ کتابای سال دهم چیا هستن ؟ نمره چه درسایی مهمن ؟ حدودا چه نمره ا ...

من سال دوازدهمم و عید تموم میشه. یه سری کتابای تخصصی و عمومی (ببین عمومی هامون نصف میشه تقریبا. سال 12 ریاضی نداریم. زبان فقط زبان1 و نصفه 3 رو میخونیم. عربی هم همینطور). 

راستش بچه های ما با معدل 15 هم اومدن تو فتوگرافیک. برای اینکه دانش اموزا کم بودن. شاید اگ بیشتر متقاضی داش دگ فقط معدل بالاهارو میگرفتم. (میخام بگم بستگی ب مدرسه ای ک ثبت نام میکنی داره) 

تلفیق عکاسی و گرافیکه مثل رشته گرافیک نیست ک کار دستی داشته باشین ( ما داشتیم ولی کم). 3 تا نرم افز ...

میشه ایدی یکی از شبکه های مجازیتونوبدید باهاتون صحبت کنم؟

ای‌که‌گفتی‌جان‌بده‌تاباشدت‌آرام‌جان..        جان‌به‌غم‌هایش‌سپردم،نیست‌آرامم‌هنوز...