2777
2789
عنوان

طلاق...چرا انقدر واژه ی بدیع...

133 بازدید | 14 پست

بغض داره نابودم میکنه ای خداا دارم خفه میشم چیشد ک این شد چیشد ک یهو همه چی داره تموم میشه شما ک عاشق هم بودین.ای خدااا چ رسمیه ای خداااا میشنوی صدامو...میدونم هر دوتاشون دارن میسوزن میدونم فقط از روی لجبازی داره تموم میشه این عشققق  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدایی خیلی وقت ها می‌تونه خوب باشه بهتر از اینه که تو یه رابطه مریض بمونی و به خودت و طرف مقابل توهی ...

اصلا دیگع نابود شدم مخصوصا ک اهنگ بابک جهانبخش و دیدم...وایی چقدر حرکاتش خودش شبیه داداشمه بمیرم براش فقط بمیرم

طرز حرف زدنتو درست کن.....

طرز حرف زدنم درسته

برداشتت اشتباهه

واقعا تو چرا داری گریه میکنی

اونا خودشون میدونن دارن چکار میکنن

بعد مشاوره میفرستن

واین قدر کشش میدن که اگر از رو لجبازی باشه طرف خسته میشه وبرمیگرده

اصلا دیگع نابود شدم مخصوصا ک اهنگ بابک جهانبخش و دیدم...وایی چقدر حرکاتش خودش شبیه داداشمه بمیرم برا ...

عزیزم شما جزئی از اون رابطه نبودی که 

بهتره برای هر دو نفرشون آرزوی خوشبختی بکنی 

اونا این تصمیم رو گرفتن چه بسا که نتیجه اش از موندنشون با هم بهتر باشه 

طرز حرف زدنم درسته برداشتت اشتباهه واقعا تو چرا داری گریه میکنی اونا خودشون میدونن دارن چکار میکن ...

عزیزم اگه بد برداشت کردم ببخشید حالم دست خودم نیس....عزیز تر از برادر کیع؟؟؟؟واس این گریه نکنم واس کی گریه کنم

عزیزم شما جزئی از اون رابطه نبودی که  بهتره برای هر دو نفرشون آرزوی خوشبختی بکنی  اونا ا ...

کاملا درسته...کاش واس هر دوشون خوب پیش بره...کاش زود فراموش کنن همه چیو 

عزیزم اگه بد برداشت کردم ببخشید حالم دست خودم نیس....عزیز تر از برادر کیع؟؟؟؟واس این گریه نکنم واس ک ...

گریه نکن

تونستی راهنماییش کن

بفرستشون پیش مشاور روانشناس

بهشون بگو طلاق راه آخره

بقیه راه ها رو هم امتحان کنند

اگر نشد برن برای مرحله اخر

گریه نکن تونستی راهنماییش کن بفرستشون پیش مشاور روانشناس بهشون بگو طلاق راه آخره بقیه راه ها رو ...

همه راه ها تموم شده جواب نمیده روشون....همه چی تموم شد 8سال زندگی الکی الکی تموم شد...ولی میدونم هر دوتاشون دارن میسوزن...فقط از  روی لجبازی دارن تموم میکنن....فقط همیییینننن