2777
2789
عنوان

از نامزدم دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 25 پست
من جات باشم قید خانوادشو کامل میزنم اصلا نمیرم به پسر هم میگم من همینم میخوای بخواه نمیخوای جدا شیم ...

اون حرفی نداره ولی با یه مشاور که صحبت کردمفت میتونه تاثیر خیلی بدی روش بزاره و دلشکسته بشه که با خانواده اش نیستم

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
پدرشوهرت هر روز بگه تو ی گوشتو در کن ی گوشتو در وازه

من اینکارو کرده بودم ... ولی وقتی به مادرم گفت نفهم و دیدم حتی با همسرم سرش دعوا کردن ... دلم خیلی شکست

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خرید و رفت و آمد و این چیزا همش بهانه است 

اگر عقد نیستید بدون خانواده جز مهمی از همسرت فکر نکن اون خوبه و تموم... الان اینجوری بعد ها بد تر میشه مخصوصا اگر خونه و زندگیتون کنار اونا باسه 

اگه نمیشه برا همیشه بزاره کنار سه ماه زیاد نیس بهره می عذاب نمیکشی پسر هم نمی تونه از خانوادش بگذره مطمئن باش

اگر عقدید که با خونسردی برا شوهرت توضیح بده بگو با عروس بزرگ فرق داری مثلا و نوع زندگی و توقعاتت متفاوته اگر ببین میتونه با تو و خانوادش همزمان کنار بیاد و رعایت کنه و اونا هم رعایتت بکنن ادامه بده  

گر نمی تونه یه عمر خودتو تو عذاب ننداز

اینم بدون تضمینی وجود نداره که زندکی بعدی از این بهتر باشه 

شماهم باید کمی زن زندگی بشی و راه بیای ولی نه به هر قیمتی

روستازندگی میکنی؟

نه تهرانم من .. ولی اونا گفتن چون ما قبلا تو روستامون رسم این بوده طبق رسوم اونا پیش بریم

واقعا سخته خیلی دوستش دارم اونم همینه

ببین شوهر من از خانوادش متنفر شد انقدر اذینم میکنن هشت ساله ادم نشدن پدرشوهرم مرد شوهرم پشیمونه چسبیده به هانوادش بدی اونارو دیگه نمیبینه با من چپه ولش کنی الان بهتره تا بعدا بچه بیاری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم خرید و رفت و آمد و این چیزا همش بهانه است  اگر عقد نیستید بدون خانواده جز مهمی از همسرت ...

منم گفتم کمک میکنم در حدش ولی الان واقعا وقتی درگیر درسم بودم و حتی تد خونه خودم نتونستم کار کنم تا درسمو تموم کنم بعد اونا گفتن بیا ... اصلا درکم نکردن ...  هیچیم نمیخواستم حتی پدرم گفت عیدی هیچی نیارید برای دخترم ... فقط کاش دخالت نمیکردن ...

منم گفتم کمک میکنم در حدش ولی الان واقعا وقتی درگیر درسم بودم و حتی تد خونه خودم نتونستم کار کنم تا ...

گفتم که عزیزم عیدی و اینا بهانه است مهم اخلاقه 

اینجوری برات زندگی نمیزارن باید یه بار برای همیشه با شوهرت و خانوادش به نتیجه برسی 

ببین شوهر من از خانوادش متنفر شد انقدر اذینم میکنن هشت ساله ادم نشدن پدرشوهرم مرد شوهرم پشیمونه چسبی ...

اره خانواده خودمم همینو میگن میگن تا چیزی نشده بزنید بهم چون اونا نمیتونن درکت کنن زندگیت خراب میشه ... پدرشوهرم خودش خوب نبود ..‌ شنیده بودم حتی مادرشوهرمو میزده ... دلم خیلی برای مادرشوهرم سوخت خیلی از دست این مرد ضربه خورده

گفتم که عزیزم عیدی و اینا بهانه است مهم اخلاقه  اینجوری برات زندگی نمیزارن باید یه بار برای هم ...

دقیقا ممنونم که راهنماییم کردید❤

اره خانواده خودمم همینو میگن میگن تا چیزی نشده بزنید بهم چون اونا نمیتونن درکت کنن زندگیت خراب میشه ...

دلیلی نمیشه شوهرت عین پدرش باشه چون اینارو دیده مادرش چیا کشیده باتو بهتره ولی پدرشوهرت بکی دو روز نیست که سالها می خوای زندگی کنی مهمونی هست پشتت حرف میزنن مریض میشی‌ عشق و عاشقی کشکه فراموش میکنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دلیلی نمیشه شوهرت عین پدرش باشه چون اینارو دیده مادرش چیا کشیده باتو بهتره ولی پدرشوهرت بکی دو روز ن ...

بله دقیقا همینطوره .. خانواده امم میگن بهتره فراموش کنم ... چون واقعا این سه ماهه اصلا خوشحال نبودم همش گریه و سردرد بوده ..