2777
2789

دوستان لطفا هر کسی تو این زمینه تجربه ی شکست داره تو این کار ...یا خودش یا اطرافیانش..کمکم کنه ..تا به خانوادم بگم بیان بیرون از این کار..خواهشا دلیل شکست تو این کاررو بگین..چون من نمیتونم قانعشون کنم و اون وعده های میلیونی که بهشون دادند رو از ذهنشون خارج کنم...😔

اینقدر ذهنشون را شست و شو دادن ک از من و شما کاری برنمیاد عزیزم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکنممم😭

هیچی کاری برتمیاد ازت

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

تا سرشون کلاه نره نمیفهمن چون اونا مشاوره ها وروانشناسای غدری دارن که حسابی مغزشونو شست وشو دادن .ما چندتا فامیلامون بابت اینکار سکته کردن چندتاشونم خودکشی.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

وای نه شوهرم پارسال رفت و چن نفرم برد برا اینکار ،اینقدرم تبلیغ میکردن که سه سال دیگه اون تو خونه میمونه و پول میاد به حسابش ،اخر سرم همه وعده ها دروݝ بودو ما موندیم و شرمندگی برا کسانی که برده بودیمشون تو این کار

الهم صل علی محمد و ال محمدوعجل الفرجهم
تا سرشون کلاه نره نمیفهمن چون اونا مشاوره ها وروانشناسای غدری دارن که حسابی مغزشونو شست وشو دادن .ما ...

آخ نگووو..جوری مغزو شست و شو میدن که ...چرا سکته کردن؟نتونستن بفروشن؟

وای نه شوهرم پارسال رفت و چن نفرم برد برا اینکار ،اینقدرم تبلیغ میکردن که سه سال دیگه اون تو خونه می ...

الهی بمیرم 😭😭چی شد که بالاخره راضی شد بیاد بیرون؟؟

بگید اگه خوب بود خودشون دور و بری زیاد دارن به ما نمیرسید چیه آویزون مردم شی التماس کنی ازت بخرن ...

دقیقا. اگه کاری سود ده باشه نمیزارن کسی بفهمه. چراغ خاموش میرن. این اشخاص سود را در کشودن یه عده آدم بیچاره زیر دست خودشون می‌بینند. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم.