2777
2789
عنوان

۳۶هفته ام باید سز بشم بیاید😭😭😭

281 بازدید | 33 پست

خانم ها من

بخاطر فشار خون بالا و ورم و تپش قلب ممکنه امروز سزارین بشم دکترم گفته چیزی نخور پنج بیا بیمارستان بببنیم چی میشه هجده بهمن ۳۳هفته و سه روز بودم

وزنش ۲۰۳۰بود 

بتا هم زدم ولی نمیدونم چرا دکتر هی میترسونتم میگه بیا بستری شو سز نکن بچه ات میره تو دستگاه کسی بوده تو این هفته سزارین بشه بچش دستگاه نره

دکتر صلاح خودتو بچتو بهتر میدونه

ماکه از اون بیشتر نمیفهمیم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من بچم ۳۵ هتفه اومد دستگاهم نرفت

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله زنداییم 35 هفته اوردش ۳ کیلو هم بود دستگاهم نرفت

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

واااا دکترت کیه... جنین قبل هفته 35 نارس به حساب میان و بایسد برن تو دستگاه و از هفته 35 به بعد نیازی به دستگاه ندارن این حرف من نیست حرف تمام دکتراست... 36 هفته چند روزی عزیزم؟ 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
واااا دکترت کیه... جنین قبل هفته 35 نارس به حساب میان و بایسد برن تو دستگاه و از هفته 35 به بعد نیاز ...

نمیدونم انقدرم هول شدم اصلا نمیتونم حساب کنم 

هجده بهمن سی و سه هفته و سه روز بودم

وزنش چقدر بود

۲۴۰۰

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

نگران نباش عزیزم نیازی به دستگاه نداره بتا رو هم زمانی میزنن که احتمال زایمان زودرس بدن تو که شکر خدا الان 36 هفته ایی بچت هم بدنیا بیاد دستگاه نمیره بعضی دکترا به آدم استرس میدن الکی

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞