2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

2890 بازدید | 48 پست

سلام بچها من دارم لتروزول مصرف میکنم میخوام بدونم روز ۱۳ پری برم سونو خود دکتری ک تو سونوگرافی هست اگه فولیکول خوب داشته باشم بهش بگم برام امپول اچ سی جی مینویسه یا حتما باید برم پیش دکتر زنان؟

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  دکترتون باید میدادن آمپولرو مگ قرص رو دکترتون تجویز نکردن؟!

اره خود دکترم داده بود ولی این وسط فاصله افتاد اقدام نکردیم این ماه میخوایم اقدام کنیم براهمین اون داروهاشو الان دارم میخورم گفتم اگه نشد بد دوباره برم پیشش 

بدون امپولم میشه؟

عزیزم نظر دکترتون چی بود که باید سونو بشید یا نه

مثلا من خودم ماه گذشته دکترم برای سه ماه کلومیفن تجویز کرد بدون آمپول و سونو فقط گفت هفت شب از شب سوم تا نهم پریودم استفاده کن اگه بعد از سه ماه باردار نشدی بیا پیشم

منم این ماه ۷ روز از پریودم گذشته ولی بی بی چک منفیه و علایم پریود رو دارم....

انشالله که شما باردار بشی عزیزم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

شماهم لتروزول مصرف کردین؟؟چقد طول کشید باردار شدین؟

من استرادیولم میخورم 🥺😩

اره خود دکترم داده بود ولی این وسط فاصله افتاد اقدام نکردیم این ماه میخوایم اقدام کنیم براهمین اون د ...

بله بدون آمپولم میشه خیلیا بدون آمپول باردار شدن با کلومیفن یا لتروزول

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
اره خود دکترم داده بود ولی این وسط فاصله افتاد اقدام نکردیم این ماه میخوایم اقدام کنیم براهمین اون د ...

ب ای اینک فولیکولهات تبدیل به کیست نشه و تخمکت ازاد شه بزنید بهتره ولی باید با تجویز پزشکتون باشه عزیزم... 

منم لتروزول خوردم و سه تا اچ سی جی زدم و ای یو ای شدم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم نظر دکترتون چی بود که باید سونو بشید یا نه مثلا من خودم ماه گذشته دکترم برای سه ماه کلومیفن ت ...

مرسی عزیزم.من خیلی وقته رفته بودم پیشش تنبلی داشتم واسم نوشت قرصاشو گرفته بودم شوهرم کمرشو عمل کرد دیگ اقدام نکردیم گفتم این ماه میریم اقدام بخورم اگه نشد دوباره برم پیشش

من بدون آمپول خوردم الآن 10هفته س ک باردارم

واقعا؟خداروشکر انشالله سالم بغل بگیریش❤️

اولین بار بود خوردین؟

من بدون آمپول خوردم الآن 10هفته س ک باردارم

عزیزم شما چند ماه بدون آمپول قرص استفاده کردی؟

فقط لتروزول بود قرصتون؟ بعد از چند وقت مصرف قرص باردار شدین؟

من دکتر بهم کلومیفن داده 

الانم ۱۱ ماهه اقدام و بی فایده 

من خیلی غصه میخورم

ببخشید زیاد سوال پرسیدم