اگه شوهرتون یه پسر خوب ک همه جوره ملاحظتونو میکنه و شغل خوب و صورت زیبایی داش حاضر بودین ب خاطرش خانواده (اقوام) بی فرهنگشو تحمل کنین؟خانواده خودش متوسطن ولی اقوام فوق العاده بی فرهنگ و ایرادگیر 😥شرایط خودمم خوبه شغل و قیافه دارم خانواده خودم خیلییی خوبن اقوامم متوسط
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین
فوش زیاد میدن و خیلیییییی فضولن و همش سرشون تو زندگی بقیس و مسخره بازی در میارن وقتی دور همن خیلی شلوغ میکنن باهم بازی میکنن همو کتک میزنن و اینطور رفتارا
الان رفت و امد ندارین؟خوب بعد ازدواج باهاتون رفت و امد نمیکنن؟
چرا اتفاقا چون من تهرانم اونا مشهد هرچندوقت یکبار مجبوریم بیایم چندروزی اینجا و ببینیمشون ولی خب ی خوبی بزرگ اینه که دوریم /: و خوبی دیگه اینکه هردومون برامون رفتارای نفهمانه بقیه خنده داره اگه بخوایم اهمیت بدیم رابطه خودمون خراب میشه ولی من همسرم و حتی خودم صادقانه آدمای اطرافمونو سنجیدیم هممون تو فامیلامون خوب و بد داریم کنترل میکنیم رفتو امدمونو باهم هماهنگیم وگرنه اگه همسرم نمیپذیرفت یا آدم جدی نبود بیچاره بودم قشنگ زیاد از حد حرف بزنن همسرم مودبانه جوابشونو میده
فوش زیاد میدن و خیلیییییی فضولن و همش سرشون تو زندگی بقیس و مسخره بازی در میارن وقتی دور همن خیلی شل ...
چ بازیای
برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین
من خودم عاشق همسرم شدم خانوادها رفت و آمد کردیم و نتیجه شد ازدواج عشق واقعا مسائل رو سخت میکنه چون حست درگیره مشکلات هست یعنی نمیتونی ازشون فرار کنی هرکسی بعد ازدواجش دچار یکسری دغدغه ها هست چون با تمام شباهتا و تفاهما ی چیزایی هست میدونی حتی خودتم نفهمیدی ولی گاهی تظاهر کردی به بعضی چیزا طرف مقابلتم همینطور تازه در اوج صداقت چون هممون دلمون میخواد بهتر از اون چیزی که هستیم باشیم برای همین بعد ازدواج چون روابط نزدیک تره همه چی خودشو برای دوطرف نشون میده ی بحثایی پیش میاد ی مشکلاتی هست حالا میتونه از طرف خودتون دوتا باشه یا خانواده و فامیل ولی قبل از بله گفتن باید هردوتونو بدونین که در هرشرایطی در مقابل هرحرف و اتفاقی مقاومت کنین گذشت کنین و آرامشتونو حفظ کنین باید رصد کنی ببینی چقدر میتونین باهم گفتگو کنین اگه بتونین قشنگ همصحبتی کنین یکی یکی مشکلاتو درمیون میذارین باهم و ی راه حل قشنگ براش پیدا میکنین با این دیدگاه برو جلو که تو خانواده و فامیل و دوستای خود آدم هم هستن کسایی که با اعصاب آدم بازی میکنن ولی میشه راهای زیادی پیدا کرد که نذاریم بهمون لطمه بزنن