2777
2789
عنوان

نامزد اشغالم بهم تهمت خیانت زده ولی خودش با دوستم بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 31 پست

چ دنياى كثيف و آدماى لجنى💔

اين آدما ارزشع لحظه اى ناراحتى رو ندارن

فقط شكر گزار باش كع دستشون رو شد و همه فهميدن بهت تهمت زده 

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دنياى كثيف و آدماى لجنى💔 اين آدما ارزشع لحظه اى ناراحتى رو ندارن فقط شكر گزار باش كع دستشون رو ...

اره خدارو شاکرم 

میگن خدا جا حق نشسته هیشکی از زیر ذره بین خدا نمیتونه فرار کنه من نه این دنیا نه اون دنیا ازش نمیگذرم

هم قید نامزدتو بزن. هم دوستت

قید هر دوتا رو ک زدم ب چ امیدی دیگه نگهش دارم 

نه اخلاق داشت نه هیچی

معتاد بود

بدبین بود

دست بزن داست

زبونش نیش داشت

خیانتم ک کرده 

دیگه ب چ امیدی نگهش دارم ک قیدشو نزنم

چقدر این دوست تو زندگیتون ول بوده ک اجازه داده ب خودش اینکارو بکنه😒 از این ماجرا ک گذشت ولی همیشه توی هر رابطه ای حتی والد فرزندی هم حد نگه دارید 

بماند که شوهرت امکان و زمینه خیانتو داشته و خوب خودشو نشون داد ولی شما هم اشتباه کردین

بسپرش به خدا جوابشو میده انقدرهم نگو نمیتونم دست بکشم محکم باش و اویزونش نباش گفت میخوام طلاقت بدم ...

اره سپردمش ب خدا 

واگذارش کردم 

خودش جوابسو بده

اره خدارو شاکرم  میگن خدا جا حق نشسته هیشکی از زیر ذره بین خدا نمیتونه فرار کنه من نه این دنیا ...

تو بگذر از ته قلبت ببخشون و

از زندگيت جفتشونو بيرون كن

از هرچى كه باعث ميشه يادشون بيوفتى دورى كن

فقط گذشتع زمان به زخم هات التيام ميده

يه زندگى جديد بساز

بى هيچ نفرت و حس انتقامى

اينجورى خودت آرامشت بيشتره

باقيشو بسپار دستع سرنوشت

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/