2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم من ایران هستم شما کدوم کشوری؟

😂😂😂😂😂😂

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
صدای منو میشنوید از کالیفرنیا آمریکا 😎🤣

خدا نکشت😅از همان بدو عضویتم شما رو با این جمله میشناسم.دیگه تبدیل شده به امضات😁😁😁 یه دونه باشی❤❤❤

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خدا نکشت😅از همان بدو عضویتم شما رو با این جمله میشناسم.دیگه تبدیل شده به امضات😁😁😁 یه دونه باشی❤❤ ...

🤣🤣😘😘💕💕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دوستم یه اپ از پلی استور میخوام که تو ایران فعال نیس اگه بشه دانلود کنی و فایل apk شو برام بفرستی م ...

ببخش ناموصن 

غلط خوردم😐🤣🤣😂😂😂

خارجم کجا بود؟😂😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

یه خانومی بود که شوهرش هم همین یکی دوماه پیش کرونا گرفت فوت کرد.ساکن امریکاست. اگر کسی اسمشو یادشه تگش کنه. اول اسمش w بود‌.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

@موهیتا دوست عزیز شما می تونید به این کاربر کمک بکنید؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

اسی جون ببخشید

دوستان لطفا ۴ تا تاپیک آخرموگزارش بزنید براتون صلوات میفرستم💕

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
آره من زیاد نطونست فارسی تپایپ کرده اذ فرانسه در نی تی سیات حستم😂💔

😑😑😑

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

دیدین میگن تهران و حومه 

شیراز و حومه 

یا هر شهر دیگه ای و حومه

ایران و تعدادی حومه 😐

حالا دوستم کدوم حومه ایران رو میخوای

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به