2777
2789
عنوان

درددل

80 بازدید | 8 پست

بچه ها مثل همیشه تا ی درددل دارم ب اینجا پناه میبرم ...دلم ی کم سرزندگی و جنب وجوش میخواد دلم میخواد هدف انگیزه داشته باشم تلاش کنم خسته شم از درس خوندن و تلاش اما همیشه در سکون کاملم...

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب هدف داشته باش  چند سالته درس چی می خونی چرا ازدرس بدت می یاد

عزیزم ۲۲سالمه و شوهر نامردمنمیزاره درس بخونم کاردانی طراحی لباسم

امان از محدودیت مردای ایرانی 😐😐 باهاش حرف بزن طراح لباسی تو خونه طراحی کن☺

والا حرف ب هیچ عنوان حالی نمیشه.....حتی یبار رفتم قهر اومد دنبالم برگشتم اجازه هیییچی چیزی روبهم نمیده امانمیدونم درس خوندن و کاروایناهدف خوبی برای جداشدن هست یا نه اخه خسته شدم بخدا

والا حرف ب هیچ عنوان حالی نمیشه.....حتی یبار رفتم قهر اومد دنبالم برگشتم اجازه هیییچی چیزی روبهم نمی ...

نه دلیل خوبی نیست گلم خوب بعد ادامه تحصیل وکار می خوای چی کار کنی ادم نیاز به همد م داره اگه دلیلت ایناهست نه 

شاید خیلییی دوستت داره نمی زاره بری سر کار که خدایی نکرده اتفاقی نیفته یا اینکه بحث اعتماد اگر اعتماد سعی کن نظرشو جلب کنی که صد درصد کارکه در ذهن اون ناپسنده انجام نمی دی

نه دلیل خوبی نیست گلم خوب بعد ادامه تحصیل وکار می خوای چی کار کنی ادم نیاز به همد م داره اگه دلیلت ا ...

میگه زن جنسش لطیفه واسه کار ساخته نشده 😐بدبختی پولم زیاد نمیده خب لطیفه پول بده لعنتی 😂