2777
2789
عنوان

خانمای عزیز که تاپیک چشم سوم بودن

384 بازدید | 25 پست

من چشم اولمم باز نیست فقط اون پسره داشت شمارو دست مینداخت منم خاستم اذیتش کنم

من خدا نیستم دیروزم گفت حضرت محمد به اون عظمت از اینده خبر نداشت حسو ششم اینا همش دروغه فقط به خودتون و خدایه خودتون اعتماد کنید

و انقدر ساده نباشبن

تو خیلی باارزشی

ممنون که اطلاع رسانی کردین پسره رو که خودم میدونستم چشم سوم نداره اخه خودش تاپیک زده بود یکی بیاد به سوالاتش جواب بده 

ولی حضرت محمد از اینده خبر داشتا مثلا روزی که میخواست عزرائیل بیاد خونش با همه خداحافظی کرده بود یا وقتی حضرت علی توی تختش خوابید پیش بینی کرده بود که برای کشتنش میان

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که اطلاع رسانی کردین پسره رو که خودم میدونستم چشم سوم نداره اخه خودش تاپیک زده بود یکی بیاد به ...

بله ولی دقیق نه فقط چیزایی که بهش وحی میشد

تو خیلی باارزشی
نه مرد بود به خانوما میگفت بیاد شخصی تا به سوالاتون جواب بدم

آخه خیلی زود حدس زدی 

شاید بقیه نمیفهمیدن مثل من

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
بله ولی دقیق نه فقط چیزایی که بهش وحی میشد

حضرت محمدم حس شیشمی بوده پس😁

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

من به چشم سوم اعتقاد دارم اما اونی که چشم سومش بازه اجازه ی بیانشو نداره ..اونی که ادعا میکنه داره دروغ میگه صد درصد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴