ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
اتفاقا من اوایل که تازه فیلم بازی میکرد با خودم میگفتم این با این چشاش چجوری بازیگر شده! ولی رفته رفته ازش خوشم اومد و به دلم نشست و الان حتی به نظرم زیباست و دوسش دارم.
مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آنها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آنها بگیرد ... استیون هاوکینگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو چه فیلی بودن؟ من سحر قریشی دوست دارم سمانه پاکدل دوس دارم ترانه علیدوستی
دیبا زاهدی رو میگی؟
توی آقازاده،بوم و بانو،نهنگ آبی و ...
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
واای من فکر میکردم دیبا 24 سالش باشه اصلا باور نمیکنم بالا 30 سال سن داره
آره کمتر میخوره،ولی خدایی معرکس