2777
2789
عنوان

خوشگل ترین بازیگر زن ایرانی به نظرتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 54 پست
بهاره کیان افشار وای چشماش دنیایی 😍😍😍

اتفاقا من اوایل که تازه فیلم بازی میکرد با خودم میگفتم این با این چشاش چجوری بازیگر شده! ولی رفته رفته ازش خوشم اومد و به دلم نشست و الان حتی به نظرم زیباست و دوسش دارم.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیبا خوشکله دوسش دارم 

بهنوش و طلناز طباطبایی 

مهتاب کرامتی 

رعنا زن جدیده پاکدل

سارابهرامی 

مهناز افشار 

سحردولتشاهی 

لینداکیانی 

اینارو دوست دارم ❤❤❤اون دختره تو ابدویه روز بابلی اسمش یادم نیست💖💖

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
اتفاقا من اوایل که تازه فیلم بازی میکرد با خودم میگفتم این با این چشاش چجوری بازیگر شده! ولی رفته رف ...

یعنی میگی چشاش زشتن؟؟؟

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
https://uupload.ir/files/yjyv_screenshot_2021-03-02-04-13-18.png بهنوش

قبل ازینکه خیلی عمل کنه خوشگل تر بود به نظرم.یعنی سه چهار سال پیش. الان انقدر چشاش و کشیده قابل شناسایی نیست.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
یعنی میگی چشاش زشتن؟؟؟

یجوری ورقلمبیده ان. ولی گفتم که الان به نظرم زیباست.

تو چه فیلی بودن؟ من سحر قریشی دوست دارم  سمانه پاکدل دوس دارم  ترانه علیدوستی

دیبا زاهدی رو میگی؟

توی آقازاده،بوم و بانو،نهنگ آبی و ...

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
دیبا خوشکله دوسش دارم  بهنوش و طلناز طباطبایی  مهتاب کرامتی  رعنا زن جدیده پاکدل ...

پریناز ایزدیار؟؟؟

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
تو دل برو بودن بیشتر مد نظرمه

خب کی از همه تو دل برو تره؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
واای من فکر میکردم دیبا 24 سالش باشه اصلا باور نمیکنم بالا 30 سال سن داره

آره کمتر میخوره،ولی خدایی معرکس