2777
2789

سلام.

من و شوهرم از یک گوشی اندروید مشترک استفاده میکنیم یعنی شبا فقط دست منه کل روز دست شوهرم...گوشیم خراب شد و دیگه نتونستیم بخریم

قرار شد برای سفارش چیزی موقت اینستت نصب کنه و بعد حذفش کنه ولی حالا نمیذاره پاکش کنم.

میخام بدونم پطوری میشه جستجوهاشو چک کنم؟

یه سری آیدی ها کنارش ضربدر دا ه اونا رو بزنیم کلا پاک میشه یا جایی هست بتونم ببینم درطول روز چیکار کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیتونی فقط همون ضربدران ولی هرپستیو بیشتر دنبال کنه اونا میان تو اکسپلورت ینی اون پستا همش میان بالا اونارو بیشتر میبینی مشخصه که چیارو نگاه میکنه بیشتر از همه

وااا حساس نباش بابا این شکا آخر کار دستت میده

آخهمیگفت عیدی گرفتم‌گوشی میگیرم...ما واتساپ تلگرام اینارو داریم ولی من بشدت مخالف اینستا هستم...چندباری تو حافظه گوشی سرچای ناجور دیدم گفت دست داداشش بوده کار اونه.یه سری چیزا نمیخام براش عادت بشه بس که از دور و برم چیزای ترسناک دیدم

آخهمیگفت عیدی گرفتم‌گوشی میگیرم...ما واتساپ تلگرام اینارو داریم ولی من بشدت مخالف اینستا هستم...چندب ...

عزیزم مطمئن باش که خودش بوده تا خودشم نخواد تو نمیتونی مجبورش کنی که نبینه هرچی بیشتر حساس شی اون بیشتر پنهانی میره سراغشون پس سعی کن حساس نباشی بی تفاوت باشی