2777
2789

من مشکل واژیناسیون دارم یعنی به صورت غیر اداری موقع دخول خودموم سفت میکنم و علاوه بر اوپ دهانه رحمم هم تنگ هست موقع معاینه هم خبلی کم دکتر میتونه باز کنه 

حالا نگرانیم اینجاست .موقع زایمان طبیعی دهانه رحمم کامل باز میشه؟

یا دوباره غیر ارادی خودمو سفت میکنم؟

کسی سراغ دارید با این مشکل تونستن باشه طبیعی زایمان کنه؟

ببخشید تو بچگی چسبندگی هم داشتین

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهانه با فشار بچه باز میشه  ربطی ب سفت گرفتن شما نداره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اجی  ی سوال  کار خاصی برای باردارشدن انجام دادی   مثلا پاهاتو دادی بالا یا چی&nb ...

اجی من شوهرم مشکل داشت چند بار عمل کردیم دفعه اخر با iui باردار شدم .پاهام بالا ندادم بعد عمل فقط دو روز دارز کشیده بودم

عزیزم من واژینیسموس شدیدبودم نه ماهم شددکترگفت بیامعاینت کنم منم رفتم ونمیزاشتم تاامدمعاینه کنه بادوتاپام کوبوندم دکترچسبیدب درخودم داشتم میفتادم دکترگفت باایم وضع طبیعی بیاری نتونی زوربزنی یابترسی هم برای بچه خطره هم خودت ک فرستاد سزارین هنوزم نمیرم معاینه  یسری کیست داشتم ومجبورب معاینه شدم و زیربیهوشی رفتم ازترس

رنگ ولایتhaircolorist
اجی من شوهرم مشکل داشت چند بار عمل کردیم دفعه اخر با iui باردار شدم .پاهام بالا ندادم بعد عمل فقط دو ...

من خیلی استرس دارم   از ی طرف واژینیسم دارم  از ی طرف تنبلی تخمدان    هرماه منتظرم نی نی بیاد تو دلم   ولی خبری نمیشه   خیلی تنهام 

ببخشید تو بچگی چسبندگی هم داشتین

اگه منظورت پرده هست .من وقتی ازدواج کردم فهمیدم پردم زخیم هست و یه زائده گوشی هم داره که کلا جلو دخول میگرفت برای همین با عمل جراحی پرده و اون زائده گوشتی برداشتم.

اگه منظورت پرده هست .من وقتی ازدواج کردم فهمیدم پردم زخیم هست و یه زائده گوشی هم داره که کلا جلو دخو ...

خوشبحالت  من ارتجاعیه   دکتر معاینه کرد ولی کامل نتونستم تحمل کنم   گفت پردت فقط ی کوچولو زخم شده    احتمال داره تااخرعمر دختر باشم

من خیلی استرس دارم   از ی طرف واژینیسم دارم  از ی طرف تنبلی تخمدان    هرماه ...

واژیناسیون باعث ناباروری نمیشه .

شوهرت ازمایش داده؟

تخمک خودت سایزش بالا هجده باشه اوکیه

برای نزدیکی بهترم بعدشش سال برای معاینه اصلاااااااا انقدر میترسم ک میگم زیربیهوشی معاینم کردن  ...

منم واژینیسمم   الان بعد یکسال دارم درمان میکنم خودم زیر نظر خودم   با کمک اینترنت   ولی برای نزدیکی انقدر اذیت میشم کلا میلمون کم شده   با اپلیکاتور ک خودم درست کردم خیلی راحت تره تا آلت 

عزیزم من واژینیسموس شدیدبودم نه ماهم شددکترگفت بیامعاینت کنم منم رفتم ونمیزاشتم تاامدمعاینه کنه بادو ...

من در این حد نیستم الانم دخول دارم ولی اذیت میشم.دکتر میگه طبیعی بهتره ولی من میترسم