بایکی دوست بودم یعنی خاستگارم بود دیدم نمیتونم دوسش داشته باشم مدت آشناییمون هم کمتراز یک ماهه اون عاشقمه ولی من میخام تموم کنیم گف فردا میام درخونتون ب همه همسایه هاتون میگم بامن دوست بودی بیرون رفتیم ابروتو میبرم من الان چیکار باید بکنم همش گریه میکنم دعامیکنم اینکارو نکنه چون بابام سکته میکنه آبروم میره ای خدا چرا مادخترا انقد بدبختیم 😔اگه این کارو بکنه دیگه هرکیم بیاد خاستگارم تو تحقیق بد میگن کلا باید برم بمیرم شما جای من بودین چیکار میکردین براتون مهم نبود هرکاری میکرد یا باهاش ازدواج میکردین تاابرتونو نبره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازش محافظت میکنم و نمیزارم کسی زندگیم و آبرومو ازم بگیره
من اگه جای تو بودم میگفتن بیا هر غلطی میکنی بکن مگه دیونه ای با یه بی غیرته اوسکول ازدواج کنی ؟ اصلا باش ازسدواجکنکن خوبه خودشو همین اول ثابت کرد
یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
۷ سال یکی تو زندگیم بود و خیلیها میدونستن و بهگوش شوهرم هم رسوندن ولی اصلاً از من رنجیده نشد چون خودم براش قبل از هرکس دیگهای این مسئله رو تعریف کرده بودم